Direcció General de Comunicació

nano

Nomenaments

query_builder   4 abril 2017 20:49

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Isidre Sala Queralt, director general d’Afers Multilaterals i Europeus, adscrit al Departament Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
 
Nascut a Camarasa (La Noguera) l’any 1973.
 
És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UB i té un màster en Diplomàcia i Acció Exterior per la UPF. També té dos postgraus en Estudis per al Desenvolupament per la UAB, i en Estratègies de Negocis per la Cornell University (USA), a més d’un diploma de Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida
 
Des del 2014 ha treballat com a especialista en institucions financeres internacionals a la Direcció General d’Afers Multilaterals i Europeus del Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència.
 
Entre els anys 2004 i 2014 va treballar a l’Agència de la Competitivitat de Catalunya (ACC1Ó) on, a partir del 2008, va ser gerent de Cooperació Internacional. Va promoure la participació d’empreses catalanes en la contractació pública internacional d’organitzacions multilaterals com el Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament o el Programa de Nacions Unides per al Desenvolupament.
 
També va liderar la participació en projectes d’assistència tècnica de finançament multilateral i programes de cooperació europea; així com la promoció del sector privat en la política de cooperació al desenvolupament. Durant aquests anys va negociar i gestionar el primer Fons de Consultoria de Catalunya al Banc Mundial, la qual cosa va significar l’entrada de Catalunya com a donant del Grup Banc Mundial. 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia