Direcció General de Comunicació

nomenaments

Nomenaments

query_builder   18 abril 2017 14:58

event_note Nota de premsa

Nomenaments


Jaume Casals, rector de la Universitat Pompeu Fabra
 
Nascut a Barcelona el 1958.       
 
És doctor en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Després d’exercir de docent a la UAB, l’any 1995 es va incorporar com a professor al Departament d’Humanitats de la UPF on, des del 2003, és catedràtic de filosofia.
A la Universitat Pompeu Fabra ha exercit els càrrecs de vicedegà (1997-2000) i degà (2000-2001) de la Facultat d’Humanitats, vicerector de Doctorat i Postgrau (2001-2005) i vicerector de Professorat (2005-2009), i president del Consell d’Estudis i vicepresident executiu de l’Institut d’Educació Contínua (IDEC).
 
Ha estat membre del Col·legi de Filosofia de Barcelona (1980-1990) i director de l’Institut d’Humanitats de Barcelona, a més de professor convidat a la Universitat Paris VII (Denis Diderot) (1996).
 
Ha estat codirector de la revista L’Avenç, col·laborador i membre del consell editorial de diferents col·leccions científiques internacionals dedicades a la literatura del Renaixement i a la Filosofia i és membre numerari de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans. Del 2005 al 2009, va presidir el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC).
 
Casals va ser reelegit en les eleccions que van tenir lloc el passat 4 d’abril i iniciarà el seu segon mandat, i últim, segons preveuen els estatuts de la UPF.
 
 
Pere-Joan Cardona, president del Consell d'Administració de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
 
Nascut a Manresa el 1967.

Director de la Unitat de Tuberculosi Experimental de l'Institut Germans Trias i Pujol de Badalona. Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és especialista en microbiologia i parasitologia. És professor associat de microbiologia i parasitologia mèdica de les facultats de Medicina i Ciències biomèdiques de la UAB. Té una àmplia experiència com a investigador i impulsor de la transferència tecnològica i de la recerca a l'àmbit biomèdic.
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia