Empresa i Treball

TURISME

La Generalitat i el RCD Espanyol presenten un vídeo de promoció de Catalunya per al mercat xinès

Aquest vídeo és una de les accions promocionals que formen part de l'acord de Partenariat que el passat mes de maig van signar ambdues entitats.

query_builder   8 juny 2017 10:00

event_note Nota de premsa

TURISME

La Generalitat i el RCD Espanyol presenten un vídeo de promoció de Catalunya per al mercat xinès

Aquest vídeo és una de les accions promocionals que formen part de l'acord de Partenariat que el passat mes de maig van signar ambdues entitats.


 
·     L’any 2016, gairebé 300.000 turistes xinesos van visitar Catalunya (el 61% del total de turistes xinesos que arriben a l’Estat espanyol).
 
L’Agència Catalana de Turisme (ACT) i el RCD Espanyol han donat a conèixer avui un vídeo per promocionar Catalunya al mercat xinès a través de la vinculació del club amb imatges d’icones turístiques de Catalunya.
 
Indrets com Món Sant Benet, la Colònia Güell o Montserrat juntament amb els castellers o la gastronomia catalana són els elements de la destinació que formen part d’aquest espot d’1,5 minuts de durada que es podrà visualitzar a través de les xarxes socials del RCD Espanyol i de l’ACT tant a la Xina com aquí. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç: https://youtu.be/pJ1mDTrk8AQ
 
Amb aquest vídeo es vol reforçar també els valors que comparteixen les marques Catalunya i RCD Espanyol: l’aposta per l’esforç i per la lluita, el caràcter modern i cosmopolita, el sentiment acollidor, la defensa de la identitat i la cultura catalanes, la passió i el treball en equip.
 
En el vídeo, que es tanca amb la frase “Sent la força de Catalunya”, apareix el president del RCD Espanyol, Chen Yansheng, gaudint de la seva experiència a Catalunya. La idea és que els potencials turistes xinesos que vegin el vídeo vulguin experimentar el mateix i visitin Catalunya. El president de l’equip blanc-i-blau és un empresari xinès reconegut al seu país (president i conseller delegat de Rastar Group, i vicepresident de la secció de la indústria de la joguina de la Cambra de Comerç de Xina).
 
Aquest vídeo forma part de les accions promocionals que es duran a terme en el marc de l’acord de Partenariat que el passat mes de maig van signar el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i el conseller delegat del RCD Espanyol, Ramon Robert. Els objectius d’aquest acord, vigent fins el mes de desembre de 2018, són reforçar i millorar el posicionament de la destinació turística de Catalunya, afavorir-ne la comercialització a l’exterior, especialment a la Xina on el club de futbol té un bon posicionament a través del seu president, generar sinergies entre ambdues entitats i compartir els valors de la marca “Catalunya”.
 
El mercat xinès
 
L’any 2016, gairebé 300.000 turistes xinesos van visitar Catalunya (el 61% del total de turistes xinesos que arriben a l’Estat espanyol). De cara als propers anys, la tendència és que aquesta xifra continuï a l’alça i es calcula que al 2020 arribin a Catalunya mig milió de turistes procedents d’aquest mercat.
 
El perfil del turista xinès que visita Catalunya és el d’una persona procedent d’una població urbana, de 27 anys o més, amb estudis universitaris i/o superiors, usuària de telèfon intel·ligent, que cerca per Internet les informacions rellevants sobre la destinació, i que ha realitzat anteriorment viatges de llarga distància a altres destinacions.
 
La Xina és actualment el mercat emissor de turistes més important del món, amb 120 milions de xinesos que cada any viatgen fora del seu país. La cultura, el luxe, el shopping i els viatges d’incentius són alguns dels productes més populars entre el turista xinès.
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
 
A Twitter de Turisme: https://twitter.com/turismecat
A Twitter d’empresa:  https://twitter.com/empresacat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia