Direcció General de Comunicació

Altres Acords

NOMENAMENTS

query_builder   20 juny 2017 15:44

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Albert Barberà Lluís,  director general de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut
 
Nascut  a Barcelona l’any 1969.
 
És llicenciat en Química i Farmàcia i doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Barcelona (UB), formació científica que ha complementat amb un postgrau en Direcció Financera a la Universitat Pompeu Fabra, i en gestió de la recerca amb el màster de Gestió i Lideratge en Recerca organitzat conjuntament per la UPF, UB i UAB.
 
La seva trajectòria professional combina l’experiència en recerca amb la gestió del coneixement i innovació en l’entorn de recerca biomèdica i en salut. Té àmplia experiència en la gestió de projectes; gestió del coneixement i innovació; definició, implantació i avaluació de polítiques d’estratègia institucional per promoure la recerca; implantació i  avaluació de programes de captació o retenció de talent. En l’actualitat participa en el màster de Medicina Translacional de la Universitat de Barcelona, donant classes sobre lideratge i habilitats de lideratge i en el postgrau de Gestió dels Serveis Sanitaris, donant classes de gestió de la recerca. 
 
Després de la seva estada postdoctoral a Mount Sinai School of Medicine i a la Rockefeller University, es va incorporar a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) primer com a investigador i posteriorment assumint la gestió de projectes nacionals i internacionals.  Des del 2008 ha tingut diferents càrrecs relacionats amb la gestió de la ciència, primer com a gerent del CIBER de Diabetes y Enfermedades Metabólicas (CIBERDEM) del Instituto de Salud Carlos III, després com a coordinador científic de l’IDIBAPS i com a director de l‘institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). En l’actualitat és el director general de BIOCAT.
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia