Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   11 juliol 2017 14:28

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Nomenaments
 
Xavier Gibert, secretari general del Departament de Cultura
 
Nascut a Barcelona l’any 1958.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.
 
Des de 2016 fins a l’actualitat, ha estat secretari general del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
 
Anteriorment va ser secretari general del Departament d’Empresa i Ocupació (2012-2016); secretari general del Departament d’Interior (2010-2012); director de Relacions Laborals i Institucionals de la Unió Catalana d’Hospitals (2005-2010); director de Serveis del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya (2002-2003); director de Serveis del Departament de Medi Ambient (2000-2002); director d’Organització, Recursos Humans i Assumptes Econòmics de l’Institut Català de la Salut (1993-2000), i sub-director general de Personal de l’Institut Català de la Salut (1990-1993).
 
M. Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals
 
Nascuda a Vic l’any 1971.
 
Diplomada en  professorat d’EGB, especialitat de filologia anglesa per la Universitat de Barcelona. Cursant Màster en Direcció Pública.
 
Des de 2011 i fins a l’actualitat ha estat directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central.
 
Ha estat directora de la secció de música del Patronat d’Estudis Osonencs i membre de la Junta Rectora del Patronat; directora de la Primera Setmana Cantant Internacional d’Europa Cantat de Vic i subdirectora del festival Internacional Europa Cantat Júnior Vic.
 
Professora superior de música en l’especialitat d’oboè pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona (1999-2009). Ha gravat diversos treballs en el camp de música instrumental i de direcció de cors i ha tocat en les orquestres de Terrassa, Vic, Igualada, Jove Orquestra de l’Anoia, Orquestra del Segle XXI, Orquestra de Sant Cugat.
 
 
Josep Antoni Mundó i Balcells, director de Serveis del Departament de Cultura
 
Nascut a Barcelona l’any 1965.
 
Llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona. Funció Gerencial a l’Administració Pública i Executive Master in Public Administration per l’Escola Superior d’Alta Direcció d’Empreses de Barcelona (ESADE).
 
Ha desenvolupat diverses tasques i ha assumit diverses responsabilitats en l’Administració catalana. Des del 2013 fins al 2016 ha estat director de Serveis del Departament d’Empresa i Ocupació i des d’aquesta data fins l’actualitat, director de Serveis del Departament d’Empresa i Coneixement.
 
Des del 1993 al 1997 va ser cap del Gabinet d’Assistència Tècnica i Organització del Departament d’Economia i Finances. Entre 1997 i 2008 ha estat sub-director general de Recursos Humans i Organització del mateix Departament. Entre 2008 i 2011 ha estat cap d’administració del Consorci Casa de les Llengües. Des del 2011 i fins al 2013 va ser cap del Gabinet Tècnic de la Secretaria General del Departament d’Interior.
 
Pau Villòria i Sistach, secretari general del Departament d’Empresa i Coneixement

Nascut a Barcelona l’any 1962.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, màster en Gestió Pública a l’Escola Superior de Direcció i Administració d’Empreses i diploma de Postgrau en Política i Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i ESADE.
 
Ha ocupat diversos càrrecs a l’Administració de la Generalitat, entre els quals el de secretari general de Territori i Sostenibilitat; secretari general del Departament de Cultura; cap del Gabinet del conseller de Sanitat i Seguretat Social; i cap de l’Oficina de Relacions Institucionals de Sanitat i Seguretat Social. També ha estat gerent de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.
Altres experiències de l’àmbit professional inclouen el cap de negociat d’ADIGSA, el Gabinet Tècnic de Serveis de l’Administració Local (TECSAL) i l’Editorial Jurídica “La ley”.
Des de gener de 2016 fins a l’actualitat, Pau Villòria era el secretari general del Departament de Cultura.
 
Josep Solà Font, director de Serveis del Departament d’Empresa i Coneixement

Nascut a Manresa el 1963.
 
Llicenciat en Geografia i Història (1986). Postgraduat en Història Econòmica (1989) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va estudiar Ciències Econòmiques a la UAB (1983]1988) i Direcció i Administració d’Empreses a ESADE (Master of Business Administration 1995]1998). Ha completat la seva formació sobre diversos temes de gestió pública a ESADE i IESE.
Ha desenvolupat la seva carrera professional al sector públic. En la darrera etapa, ha estat director de Serveis del Departament de Territori i Sostenibilitat. Prèviament, va ocupar diversos llocs a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, exercint d’adjunt a Gerència i de director de Serveis Generals. També, en el sector públic, va ocupar diversos llocs de responsabilitat al CIDEM (actual ACCIÓ, que depèn del Departament d’Empresa i Ocupació) i a l’Ajuntament de Viladecans.
 
Al sector privat, va ser gerent d’una companyia dedicada a la inversió i de gestió empresarial. En el camp docent, ha estat professor consultor de la Universitat Oberta de Catalunya en temes relacionats amb el món de la gestió d’empreses.
 
Des de gener de 2016 fins a l’actualitat, Josep Solà era el director de Serveis del Departament de Cultura.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia