Direcció General de Comunicació

NOMENAMENTS

NOMENAMENTS

query_builder   18 juliol 2017 15:20

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS


 
Pere Soler i Campins,  director general de la Policia del Departament d’Interior
 
Nascut a Terrassa (Vallès Occidental) l’any 1967. Llicenciat en Dret per la UAB.
 
Ha estat president del Tribunal Arbitral de Terrassa. Membre del Col·legi d’Advocats de Terrassa i Cambra de Comerç de Terrassa (2008-2013). Regidor de l’Ajuntament de Terrassa (2011-2015). També ha estat director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya (2013-2016).
 
Professionalment ha exercit d’advocat, de col·laborador i ajudant en el Despatx Freixa Matalonga-Garcia Cascón i d’assessor jurídic del Banc de Sabadell.
 
A nivell de compromís amb la societat, ha estat en camps i grups de treball al Txad, Kenya, Wroclaw i Gal·les. També és soci col·laborador de CP’AC i del Servei d’Ajuda al Tercer Món (Setem).
 
 
Jusèp Maria Boya i Busquet, director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural
Nascut a Les el 1960.
 
És llicenciat en Geografia i Història, en l’especialitat d’Història Medieval, per la Universitat de Barcelona. 
 
Actualment és director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni i, anteriorment, va ser director del Museu d’Història de Catalunya. És membre del cos de conservadors de museus de la Generalitat des de l’any 1988 i ha estat director del Musèu dera Val d’Aran; cap de l’Àrea de Gestió Museogràfica del Museu d’Història de Catalunya i, posteriorment, responsable del projecte del Museu Nacional d’Història, Arqueologia i Etnologia de Catalunya.
 
Va cursar estudis de museologia i conservació i de gestió del patrimoni cultural a la Universitat de Mont-real (Canadà). Abans de dirigir el Museu d’Història de Catalunya va ocupar el càrrec de cap del Servei de Museus i de protecció de Béns Mobles del Departament de Cultura.  
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia