Direcció General de Comunicació

NOMENAMENTS

NOMENAMENTS

query_builder   1 agost 2017 14:10

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS


 
Martí Barberà, director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa
 
Nascut al Morell, l’any 1966.
 
És diplomat com a professor d’Educació General Bàsica, en l’especialitat de Ciències. En l’àmbit educatiu, des de 1987 a 2003 ha estat professor i director (1993 – 2002)  de l’Escola Concertada Mare de Déu del Lledó a Valls. També ha treballat com a professor d’educació en el lleure a l’Escola de l’Esplai de Tarragona – Fundació Santa Maria de Ciurana (1989 – 2003).
 
Barberà ha estat diputat al Congrés dels Diputats del Grup Parlamentari Català – CiU de desembre de 2011 a octubre de 2015. Concretament, ha estat portaveu de la Comissió d’Educació i Esports, ponent del Projecte de llei d’educació LOMCE, portaveu de la Comissió per a l’Estudi del Canvi Climàtic i adjunt a la Comissió d’Agricultura i Medi Ambient. Així mateix, és des de 2003 regidor a l’Ajuntament de Valls i també és actualment conseller del Consell Comarcal de l’Alt Camp.
 
Des del juny de 2011 a l’octubre de 2011, va ser director del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals. 
 
Rosa Artigal, directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat
 
Nascuda a Barcelona, l’any 1958.
 
És diplomada en professorat d’EGB, en mestra de català i en Pedagogia Terapèutica, i llicenciada en Psicopedagogia.  Ha estat professora d’educació infantil, primària i secundària a l’Institut escola Costa i Llobera de Barcelona (1979-2017), havent ocupat successivament els càrrecs de secretària (2002-2004), cap d’Estudis (2003-2004) Coordinació pedagògica (2004-2005) i direcció (2005-2017), essent membre de la Junta Territorial de Directors de Barcelona-ciutat.
 
Així mateix, Rosa Artigal ha desenvolupat tasques com a formadora de diversos cursos i activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i d’altres CA (Castella i Lleó, Canàries, Madrid i País Basc) i ha dut a terme el treball d’investigació (amb llicència d’estudis) sobre “els mecanismes que fa servir l’educador per ensenyar a través dels projectes de treball” (1993-1994). Ha estat membre de l’Equip d’assessorament i formació de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB).
 
En l’àmbit universitari, ha estat professora de diversos cursos de postgrau i màsters a les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona i Ramon Llull, i membre de l’Equip de treball de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.
 
La nova directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat ha publicat diversos articles i capítols de llibres relacionats amb la metodologia educativa, el treball per projectes, el tractament de la diversitat. També ha publicat articles sobre direcció de centres educatius.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia