• Es preveu que el procediment selectiu s’iniciï a mitjans d’abril de 2018 i finalitzi la primera quinzena de juny del mateix any

 

 
El Departament d’Ensenyament té previst publicar durant la segona quinzena del proper mes de novembre la convocatòria de concurs oposició de 2.000 places per a l’ingrés als cossos docents. Concretament, seran per als cossos de mestres, de professors d'arts plàstiques i disseny, de professors d'escoles oficials d'idiomes i de professors d'ensenyament secundari. Aquestes places formen part de les 7.000 destinades a cobrir llocs de funcionari a la Generalitat que el Govern va anunciar a finals de l’any passat.
 
Els aspirants que hi vulguin participar podran presentar les sol·licituds corresponents durant el desembre de 2017. La llista provisional d’admesos i exclosos es publicarà durant la segona quinzena de gener de 2018 i la definitiva d’admesos i exclosos, durant la primera quinzena de març de 2018. Pel que fa al procediment selectiu, es preveu que s’iniciï a mitjans d’abril de 2018 i que es finalitzi durant la primera quinzena de juny del mateix any.
 
 
 
24 d’octubre de 2017