Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   24 octubre 2017 13:20

event_note Nota de premsa

Nomenaments

DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA
 
Pere Martínez i Ammetller, director general d'Anàlisi i Prospectiva
 
Nascut a Mollet del Vallès, l’any 1957.
 
Comptable  i administratiu de banca (1975-1990). Va ser director d’Administració Bagués-Masriera SA (1990-2011), coordinador del Grup Parlamentari de Convergència i Unió (2011-2015), coordinador del Grup Parlamentari de Junts pel Sí (2015-2017) i cap del Gabinet de Relacions Institucionals del Departament de la Presidència (2017).
 
És membre d’Òmnium Cultural des de 1980. Responsable de projectes culturals i d’acció cívica a la Junta Comarcal i impulsor del Grup de Tradicions i Costums a Mollet del Vallès. Va ser president d’Òmnium Cultural al Vallès Oriental (2007-2014).
 
També és membre i secretari del Casal Cultural de Mollet del Vallès, membre fundador de la Joventut Nacionalista de Catalunya. Secretari d’Organització (1980-1982 i 1988-1990).
 
Va ser regidor de l’Ajuntament de Mollet del Vallès entre l’any 1995 i el 1999.
 
DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA I D’ECONOMIA I HISENDA
 
Lluís Juncà  Pujol, secretari general del departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda
 
Nascut a Olot, l’any 1982.
 
Enginyer de telecomunicació per la Universitat Politècnica Catalunya (UPC) i màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), també va realitzar un Màster in Business Administration (MBA) a l’escola de negocis Esade. 
 
Des del mes de febrer del 2016 ha desenvolupat les funcions de director de l’Oficina del Vicepresident i Conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.
 
Amb anterioritat, la seva carrera professional ha estat relacionada tant amb el sector públic com el privat. Després de tres anys a l’àrea de la consultoria de dues multinacionals, entre el 2009 i 2011 va treballar com a assessor al Parlament Europeu a la comissió d’Indústria, Recerca i Energia dins l’Oficina de l’eurodiputat Oriol Junqueras. Posteriorment, va treballar com a cap de gabinet del President d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).
 
Albert Castellanos i Maduell, secretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya
 
Nascut a Barcelona, l’any 1978.
 
Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Economia Pública per la Universitat de York (Gran Bretanya), també va realitzar un Mestratge en Funció Directiva a l’Escola d'Administració Pública de Catalunya. 
 
El mes de gener del 2016 va ser nomenat director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya, càrrec que ha ocupat fins ara.
 
Amb anterioritat, la seva carrera havia estat dedicada fonamentalment a tasques de gestió dins de l'àmbit universitari a la Universitat de Barcelona (UB), que havia compatibilitzat amb la docència en economia com a professor associat a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
 
Bona part de la seva trajectòria professional ha estat vinculada a la gestió pública. Destaca la seva experiència a la Generalitat de Catalunya (2006-2011) en els àmbits de la promoció econòmica, com a secretari executiu de l'agència ACC1Ó, i en polítiques de suport a la recerca com a director executiu de l'AGAUR.
 
Jordi Boixareu Cortina, director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació
 
Nascut a La Pobla de Segur, l’any 1961.
 
És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i va cursar una part dels seus estudis universitaris a la New York University (Nova York, EEUU).
 
Des de l’any 2013 i fins avui ha desenvolupat les funcions de director del Programa per a l’aplicació i desenvolupament de Tributs de Catalunya. Anteriorment, va desenvolupar diverses funcions a l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT): com a delegat provincial a Girona (2002-2013), cap d’Administració de Pedralbes-Sarrià (2001-2002), i cap d’Administració de Cornellà (1998-2001).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia