Palau Robert

probert

Inauguració de l'exposició "La Llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent"

Ignasi Genovès: "Catalunya s'associa amb creativitat, innovació, emprenedoria i talent"

query_builder   22 gener 2018 13:20

event_note Nota de premsa

Inauguració de l'exposició "La Llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent"

Ignasi Genovès: "Catalunya s'associa amb creativitat, innovació, emprenedoria i talent"

El director general de Difusió, Ignasi Genovès, ha afirmat que Catalunya s’associa amb capacitat d’iniciativa, innovació, emprenedoria i creativitat,  en la inauguració de l’exposició "La Llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent",  que s’ha inaugurat aquest migdia al Palau Robert.
probert
També  ha expressat el desig que des del Govern de Catalunya i des d’altres institucions catalanes es pugui continuar donant suport a tota la gent creativa i amb ganes de fer aportacions per conformar una col·laboració publica i privada eficaç, tal com hem fet en moment recents de la nostra història. “Necessitem l’autogovern – ha assenyalat- per aplicar des de la proximitat i la racionalitat les polítiques que el país necessita”.
Ignasi Genovès ha remarcat  que al Palau Robert, d’ençà que va obrir les portes al públic fa més de 20 anys, s’ha produït un degoteig constant de talent català amb la presència en exposicions i altres activitats de noms de prestigi en diversos àmbits. Ha recordat els noms de Salvador Dalí, Mercè Rodoreda, Manuel Vàzquez Montalbán, Joan Triadú, Roser Capdevila, Pilarín Bayès,  Xavier Miserachs, Jaume de Laiguana, RCR Arquitectes, Ramon Casanova, el boig de la Hispano, Ferran Adrià, els germans Roca, i les mostres dedicades a Comediants, Mediapro o al món de la moto, la ciència, el disseny o la moda.
També han parlat en l’acte inaugural el president de la Welcome Talent Society, Bru Recolons, i el periodista Antoni Bassas, que ha demanat que cal crear les condicions necessàries perquè aflori el talent.
Hi han assistit el 129è president de la Generalitat, Artur Mas; el secretari general del departament d’Empresa i Coneixement, Pau Villòria; la delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, i el comissari de l’exposició, Albert Torras.
Des de Ramon Llull al Tricicle, de Verdaguer a Anna Veiga, l’exposició proposa un recorregut per tot allò que les catalanes i els catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb la demostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora. Personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta, la nostra cultura i el nostre benestar.
L’exposició s’estructura en els apartats següents: Medicina; Gastronomia; ArquitecturaInventsConsum; Literatura; Filosofia i pensament; Música clàssica; Institucions; ReligióArts escèniques;  Músiques modernes;  Humor; Comunicació; Arts plàstiques; Cinema; Esport; Publicitat i disseny; Ciència i tecnologia; Mobilitat; Moda i joieria; Alimentació; Edició; Llengua i educació; Noves tecnologies i emprenedors; Fotografia i Catalans al món.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia