Salut

_

Adrià Comella, nou director del CatSalut

query_builder   7 juny 2018 15:52

event_note Nota de premsa

Adrià Comella, nou director del CatSalut

Adrià Comella, nou director del CatSalut
Adrià Comella i Carnicé serà el nou director del Servei Català de la Salut (CatSalut). Nascut a Lleida l’any 1972, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida i MBA per ESADE.

Comella ha demostrat la bona capacitat per la gestió pública en els últims anys al capdavant de la Secretaria General del Departament de Justícia, des d’on va impulsar el tancament de la presó Model de Barcelona i la reordenació del conjunt del sistema penitenciari; l'estabilització i potenciació de la digitalització dels jutjats de Catalunya, i els serveis d'atenció a les víctimes.

Ha treballat durant 5 anys com a consultor, assessorant empreses i institucions públiques en diferents països d'Europa i d'Amèrica Llatina, essencialment en desenvolupament de negocis, optimització d'operacions i transformació empresarial en sectors com el gran consum, l'administració pública, els mitjans de comunicació, la tecnologia o la seguretat. També va treballar durant més de 10 anys com a director general i, director de les àrees comercial i màrqueting en diverses empreses.

Molt vinculat al món universitari i de la formació, va ser adjunt al Rector de la UdL mentre hi estudiava Medicina, i col·labora com a expert convidat a ESADE i té una excedència com a director de negoci de la Fundació IL3-Universitat de Barcelona.
 
David Elvira, fins avui director del CatSalut, liderarà la transició i el traspàs per potenciar la continuïtat del model i del projecte, abans d'emprendre nous projectes professionals.
 

1  

Imatges

Foto Adrià Comella

Foto Adrià Comella 60

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia