• El cap de l’Executiu ha visitat al Museu de Granollers dues exposicions amb motiu del 80è aniversari dels bombardejos de la ciutat
El president Torra, durant la visita a les exposicions del Museu de Granollers
El president Torra, durant la visita a les exposicions del Museu de Granollers
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha posat en relleu la importància de recuperar la memòria històrica, després de visitar al Museu de Granollers dues exposicions amb motiu del 80è dels bombardejos a la ciutat, perquè, ha dit, “no podem permetre que ens devori l’oblit”. Aquestes exposicions, ha afirmat Quim Torra, “ens interpel·len 80 anys després a adonar-nos de la gravetat i les conseqüències d’una guerra civil”.
 
El cap del Govern, acompanyat de l’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, ha fet un recorregut per les mostres Desenrunar emocions. 80 anys del bombardeig de Granollers. Art i memòria, i Sota les bombes. Els atacs aeris a Catalunya durant la Guerra Civil. A continuació, el president també ha visitat el refugi antiaeri de la Guerra Civil, que hi ha prop del Museu.
 
Quim Torra també ha fet una visita institucional aquest matí a l’Ajuntament de Granollers, on ha estat rebut per l’alcalde i la resta de membres del consistori. El president ha signat al llibre d’honor del municipi, on ha deixat escrit que “avui Catalunya viu un moment històric excepcional, hi ha presos polítics i exiliats i el nostre dret a l’autodeterminació està criminalitzat”. “Ens cal diàleg, cal que la política torni a la política; no ens aturarem fins que ells siguin lliures i el nostre poble també”, ha reblat.

3  

Imatges

Visita Museu

Visita Museu 920

Visita refugi antiaeri

Visita refugi antiaeri 1120

Visita a l'Ajuntament

Visita a l'Ajuntament 1392