Empresa i Treball

EMC

TURISME

Consellera Àngels Chacón: "El sector turístic està vivint un canvi de cicle que inclourem en el nou Pla Estratègic"

query_builder   4 juliol 2018 15:42

event_note Nota de premsa

TURISME

Consellera Àngels Chacón: "El sector turístic està vivint un canvi de cicle que inclourem en el nou Pla Estratègic"

Foto de la trobada
 
  • Coincidint amb l’inici de la temporada turística, la consellera d’Empresa i Coneixement s’ha reunit per primer cop amb agents d’aquest sector
La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha reunit avui, amb representants del sector turístic català. En la trobada, la consellera Chacón ha estat acompanyada del secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer; del director general de Turisme, Octavi Bono; i del director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.
 
Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, l’objectiu principal d’aquesta primera trobada ha estat intercanviar impressions, recollir inquietuds i copsar el pols d’un sector estratègic per a l’economia del país que genera prop de l’11% del PIB i al voltant del 13% dels llocs de treball.
 
La consellera Chacón ha manifestat davant d’una trentena de representants del sector que és molt conscient de la importància del turisme, un sector que està vivint un canvi de cicle i per tant, cal que es replantegi algunes posicions a nivell estratègic. “Hem de decidir què volem ser i com ho hem de fer -ha afirmat Chacón-, volem recollir tota la diversitat turística del territori tot fent una reflexió global, i els nous plans estratègic i de màrqueting que estem a punt de presentar van en aquesta direcció”.
 
La consellera també ha explicat que “globalització i noves tecnologies són dos factors que hem d’integrar de manera clara a l’hora de definir la nostra estratègia turística.”
 
Chacón ha assegurat que no defugirà els temes que inquieten el sector i que, a aquesta primera presa de contacte se sumaran més trobades per tal de treballar de manera conjunta per readaptar-nos al nou context.
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes:
 
A Twitter:  @empresacat
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia