Empresa i Treball

Birdfair Rutland 2018

TURISME

Catalunya torna a la fira especialitzada Birdfair de Rutland per promocionar-se com a destinació de turisme ornitològic

query_builder   18 agost 2018 11:30

event_note Nota de premsa

TURISME

Catalunya torna a la fira especialitzada Birdfair de Rutland per promocionar-se com a destinació de turisme ornitològic

Birdfair Rutland 2018

·        Aquest certamen, que té lloc al Regne Unit del 17 al 19 d’agost, és el més important d’Europa pel que fa al turisme ornitològic

·        El britànic és un dels principals mercats emissors de turistes observadors d’ocells  a tot el món

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) promociona Catalunya com a destinació de turisme ornitològic a la Birdfair 2018, que té lloc del 17 al 19 d’agost a Rutland (Regne Unit). Es tracta de la fira més important d’Europa sobre aquest tipus de turisme. L’ACT hi participa amb estand propi on també hi són presents, com a coexpositors, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l’Ebre i el Càmping Laguna.

Catalunya és una destinació privilegiada per a l’observació d’aus i se’n poden arribar a observar més de 400 espècies diferents. En aquesta fira, l’ACT dona a conèixer l’oferta catalana destinada a l’observació d’aus i reparteix la Guia de Turisme Ornitològic de Catalunya. Aquesta guia aglutina les principals destinacions catalanes especialitzades en turisme ornitològic (zones com el Delta de l’Ebre, els Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Nacional d’Aigüestortes o el Parc Natural del Cadí-Moixeró), així com les infraestructures que faciliten l’observació d’aus (observatoris, miradors, etc.), i una selecció dels itineraris més importants que permeten contemplar la diversitat d’espècies existents a Catalunya.

Enguany, també es difon el Delta Birding Festival, que tindrà lloc al Delta de l’Ebre del 21 al 23 de setembre, i l’expert Ricard Gutiérrez complementarà la promoció de Catalunya en aquest segment amb la presentació “És possible veure més de 200 espècies diferents d’ocells en un sol dia? Sí, a Catalunya!”, que es farà demà davant operadors turístics, mitjans i públic de la fira.

La presència de Catalunya a la Birdfair és especialment important, ja que el britànic és un dels principals mercats emissors al món pel que fa a turistes observadors d’ocells. A més, el perfil de turista que viatja per practicar aquest tipus de turisme és el d’una persona d’alt poder adquisitiu, que s’allotja en cases rurals i petits hotels, cosa que fa que sigui especialment atractiu per a les zones rurals de Catalunya.

-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes:
 
A Twitter de Turisme: https://twitter.com/turismecat
A Twitter d’empresa:  https://twitter.com/empresacat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia