Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

query_builder   28 agost 2018 14:58

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

  
 
Atorgades les concessions definitives de les emissores de freqüència modulada als ajuntaments de l’Espluga de Francolí i Castellterçol
 
El Govern ha acordat atorgar als ajuntaments de l’Espluga de Francolí i Castellterçol la concessió definitiva per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de caràcter municipal, la qual restarà substituïda per un règim de gestió directa amb el dret d’utilitzar l’espai radioelèctric corresponent i subjecta al compliment de les previsions contingudes al títol III de la Llei 22/2005, de 29 de desembre.
 
L’acord de Govern resol aquestes concessions, que fins ara restaven en situació de provisionalitat, atenent que correspon al Govern de la Generalitat atorgar aquestes concessions, i que les instal·lacions de les emissores esmentades s'adiuen als respectius projectes aprovats al seu dia, a les especificacions tècniques d'aplicació, han superat la inspecció preceptiva i han obtingut de l’administració competent l’autorització de la posada en servei.
 
Aprovada la dissolució del Consorci Escola Tècnica d’Igualada (CETI)
El Govern ha aprovat avui la dissolució i l’extinció del Consorci Escola Tècnica d’Igualada (CETI). L’acord s’emmarca en el Pla Estratègic del Campus Universitari d’Igualada que recull les accions a desenvolupar per consolidar l’adscripció d’aquest campus a la Universitat de Lleida (UdL).
 
A proposta del Departament d’Empresa i Coneixement, el Govern ha ratificat l’acord del Consell de Govern del CETI pel qual s’aprova el projecte de dissolució i l’extinció del consorci mitjançant la cessió global del seus actius i passius a la UdL, amb efectes a 1 de setembre de 2018.
 
El Pla Estratègic del Campus Universitari d’Igualada-Universitat de Lleida (UdL) respon a una voluntat per desenvolupar l’oferta universitària a la Catalunya Central que es caracteritzarà per la màxima qualitat docent amb títols amb una capacitat d’atraure estudiants i que, al mateix temps, responguin a les demandes formatives del teixit productiu i social d’Igualada i el seu territori. Una sinergia entre docència i ocupabilitat que permetrà singularitzar el perfil acadèmic del campus de la capital de l’Anoia.
 
Tant el Govern com la UdL consideren important garantir una formació universitària de proximitat que respongui a les demandes socials i del teixit productiu propi, per tal de contribuir a l’equilibri territorial del país.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia