Salut

Fotografia

La consellera Vergés nomena el seu Consell Assessor de Salut

query_builder   13 setembre 2018 18:55

event_note Nota de premsa

La consellera Vergés nomena el seu Consell Assessor de Salut


 
·         La titular de Salut ha presidit avui la reunió de constitució de l’òrgan que té per objectiu assessorar i definir el model sanitari català pels propers anys, d’acord amb les necessitats socials i demogràfiques, els canvis tecnològics i la sostenibilitat
 
·         Presidit pel Doctor en Medicina, Manel Balcells, el Consell Assessor compta amb la secretària Maria Cristina Martínez, infermera especialista en llevadora, i nou vocals de reconegut prestigi professional
La consellera de Salut, Alba Vergés, ha presidit la primera reunió del Consell Assessor de Salut d'aquesta legislatura
La consellera de Salut, Alba Vergés, ha presidit avui el ple de constitució del Consell Assessor de Salut d’aquesta legislatura. L’ òrgan, format per professionals de prestigi de l'àmbit sanitari, de la medicina, de les ciències de la salut, socials i econòmiques, té per objectiu proporcionar a la consellera un assessorament per definir el model sanitari de Catalunya pels pròxims anys d’acord amb les necessitats socials i demogràfiques, els canvis tecnològics i la sostenibilitat.
 
El nou Consell Assessor està presidit per Manel Balcells, Doctor en Medicina i titular en gestió sanitària. Actualment és també director del CMITI i comissionat de Salut de Leitat Tecnològic i membre del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i Progrés de la Sanitat. La secretària del Consell és la infermera, especialista en llevadora, Maria Cristina Martínez. L’òrgan compta també amb 9 vocals: (*publiquem els currículums en un document adjunt)
 
·         David Elvira
·         Núria Terribas
·         Carme Borrell
·         Alícia Granados
·         Joan Lluís Borràs
·         Ramón Pujol
·         Pere Joan Cardona
·         Xavier Bonfill
·         Helena Ris
 
Per la consellera de Salut, Alba Vergés, “l’òrgan ha de permetre repensar i reorientar quin és el model que volem en el futur d’acord amb les necessitats i canvis socials, demogràfics i tecnològics dels propers 20 anys”. A més per Vergés, “el Consell ha de permetre una reflexió serena, allunyada del dia a dia de la conselleria, i per tant, una eina que ens pot ajudar com a país per tenir el futur sanitari ben pensat  i planificat”.
 
Per la seva part, el president del Consell Assessor, Manel Balcells, assegura que estar al capdavant d’aquest òrgan és “una tasca engrescadora”, i que treballaran “per actuar com a nucli de pensament del model necessari pels propers anys. Creiem que podem contribuir a donar resposta als reptes del sistema i constituir les bases de com s’ha de construir aquest model que ha de donar una resposta adequada a tota la ciutadania”.

1  

Imatges

Fotografia de la consellera Vergés amb el Consell Assessor de Salut

Fotografia de la consellera Vergés amb el Consell Assessor de Salut 3307

1  

Fitxers adjunts

Currículums

Currículums
PDF | 98

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia