Direcció General de Comunicació

NOMENMENTS

NOMENAMENTS

query_builder   1 octubre 2018 11:37

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS


 
DEPARTAMENT DE LA PRESIDENCIA
 
Ferran Requejo, director de l'Institut d’Estudis de l’Autogovern
 
Nascut a Barcelona l’any 1951
 
És catedràtic de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra on és director del Grup de Recerca en Teoria Política. Ha estat director dels Màsters en Political Philosophy i en Diverse Democracies: Federalism, Nationalism and Multiculturality, així com del programa de doctorat del departament de Ciències Polítiques i Socials.
 
Els seus camps de recerca son la filosofía política, les teories de la democracia, el federalisme, les democràcies plurinacionals, i el liberalisme polític i la socialdemocracia desprès de la segona guerra mundial. Ha rebut diversos premis de recerca: Rudolf Wildenmann Prize (ECPR, 1997), Ramon Trias Fargas (2002), Associació Espanyola de Ciència Política al millor llibre (Multinational Federalism and Value Pluralism, Routledge, 2006). Ha estat membre de la Junta Electoral Central (JEC, 2004-2008), del comité executiu de l’European Consortium of Political Research, i del Comparative Federalism Research Committee (International Political Science Association). Ha estat membre del Consell Assessor per la Transició Nacional, i actualment és també director de la col·lecció Una inmersión rápida de Tibidabo edicions, així com col·laborador dels diaris La Vanguardia i ARA i en medis internacionals.
 
Entre els seus llibres recents destaquen Politics of Religion and Nationalism. Federalism, Consociationalism and Secession, Routledge 2016; Democracy, Law and Religious Pluralism in Europe, Routledge 2014, Federalism, Plurinationality and Democratic Constitutionalism, Routledge 2012; Federalism beyond Federations, Ashgate 2011; Federalism and Plurinationality. Theory and case analysis, Routledge 2011; La legitimidad en las democracias del siglo XXI. Un giro hegeliano, Lap Lambert 2011; Political Liberalism and Multinational Democracies Routledge 2010.
 
 
DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA I D'ECONOMIA I HISENDA
 
Adam Majó Garriga director de l’Oficina per a la Defensa dels Drets Civils i Polítics
 
Nascut Manresa l’any 1968
 
Llicenciat en Filologia Alemanya per la Universitat de Barcelona (UB). Postgrau de Comerç Internacional a la Fundació Universitària del Bages (FUB) i Màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals per la UB.
 
Des del 2016, ha estat Comissionat pel centre històric de l’ajuntament de Manresa. Va ser regidor al mateix consistori entre el 2008 i el 2015, a més de conseller al Consell Comarcal del Bages entre els anys 2011 i 2015. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional tant al sector públic com al privat, on ha treballat com a intèrpret d’alemany i d’anglès i també ha realitzat tasques de traductor de textos i docència. Igualment, compta amb experiència al sector de l’hostaleria. Al sector públic, també va treballar a l’oficina del servei de Correus de Manresa entre el 1989 i el 1991.
 
Militant de la CUP des del 1990 i fins al 2017, ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació. És jugador federat de Rugbi des del 1996 i soci fundador del Manresa Rugby Club.  
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia