Direcció General de Comunicació

temporada alta

El Govern atorga una subvenció de 700.000 euros al Temporada Alta

És un dels festival de referència de les arts escèniques i un dels motor de creació i producció artística de Catalunya

query_builder   9 octubre 2018 15:11

event_note Nota de premsa

El Govern atorga una subvenció de 700.000 euros al Temporada Alta

És un dels festival de referència de les arts escèniques i un dels motor de creació i producció artística de Catalunya

·         També subvencionarà amb 350.000 euros la Fundació Privada Centre Internacional de Música Antiga (CIMA)
El Govern ha acordat concedir una subvenció a Bitò Produccions SL per un import de 700.000 euros per contribuir al finançament del festival d’arts escèniques Temporada Alta 2018. La subvenció s’atorga mitjançant l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.
 
Temporada Alta celebra la seva 27a edició del 5 d’octubre al 10 de desembre, principalment a les ciutats de Girona i Salt. Enguany, ofereix una programació formada per 97 espectacles de diversos gèneres i disciplines pensada per a tots els públics. És un festival de referència tant a nivell nacional i estatal com europeu, motor de creació escènica i és considerat un dels pols productius i creatius de Catalunya, així com pòrtic de la temporada teatral del país.
 
El Consell Executiu  també ha aprovat concedir una subvenció de 350.000 euros la Fundació Privada Centre Internacional de Música Antiga (CIMA) per a les activitats realitzades durant l’any 2018. La subvenció s’atorga mitjançant l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.
 
La Fundació CIMA desenvolupa anualment una gran diversitat d’activitats orientades a la recuperació i la promoció del patrimoni musical: concerts, promoció de la reflexió i del diàleg intercultural, activitats pedagògiques, projectes socials que apropen la música a les persones que més ho necessiten, hospitals, presons, barris d’actuació preferent i refugiats, tot contribuint al desenvolupament de la civilització humanística europea a partir de la música i de l’art.
 
CIMA va néixer l’any 1997 de la mà de Jordi Savall i Montserrat Figueras per garantir la recuperació i la revalorització del patrimoni musical universal amb obres dels períodes medieval, renaixentista, barroc i del classicisme, amb una especial atenció a les tradicions musicals de l’entorn del Mediterrani.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia