• El cap de l’Executiu inaugura els nous espais assistencials de Mútua Terrassa
El president Torra a la inauguració dels nous espais assistencials de Mútua Terrassa (foto: Jordi Bedmar)
El president Torra a la inauguració dels nous espais assistencials de Mútua Terrassa (foto: Jordi Bedmar)
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha posat avui en valor la “col·laboració publico-privada”que sosté el sistema sanitari català durant la inauguració dels nous espais assistencials de Mútua Terrassa.
Des de principis de setembre Mútua Terrassa presta bona part dels seus serveis assistencials ambulatoris al nou Edifici Estació situat a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Vallparadís. Aquesta iniciativa respon la voluntat de dotar de valor afegit les estacions de FGC posant els seus espais a disposició de la ciutadania. En paraules del president Torra, iniciatives com aquesta “ens fa molt europeus” perquè “és a través de les estacions que es fa vida ciutadana”.
Tal i com ha explicat el cap de l’Executiu durant l’acte inaugural, “res del que fem els polítics té sentit si no es treballa per a les persones”. En aquest sentit, també ha volgut destacar la tasca dels professionals de la salut que sovint treballen “sense una retribució adequada ni amb les instal·lacions que mereixen”.  “És necessari que des d’empreses i administracions donem totes les condicions perquè pugueu fer la feina de manera adient”, ha afegit el president Torra convençut de que “aquesta inauguració és una realitat esperançadora”.
El president de la Generalitat també ha volgut tenir paraules de record pels consellers terrassencs Josep Rull i Lluís Puig, avui a la presó i a l’exili. “Cal que recordem els que avui no poden estar amb nosaltres” per culpa “d’una injustícia no només contra uns polítics sinó contra els 2.8 milions de persones que van votar” al referèndum de l’1 d’octubre.
Durant l’acte també hi han intervingut el president de Mútua Terrassa, Jordi Parera; el president de FGC, Ricard Font, i l’alcalde d’aquesta localitat del Vallès, Alfredo Vega. Abans de participar en la inauguració dels nous espais assistencials de Mútua Terrassa, el cap de l’Executiu ha visitat l’ajuntament de la ciutat, on ha saludat el consistori i ha mantingut una reunió amb l’alcalde.