Salut

César Velasco, nou director de l'AQuAS

César Velasco, nou director de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

query_builder   6 novembre 2018 17:45

event_note Nota de premsa

César Velasco, nou director de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

César Velasco, nou director de l'AQuAS

El Govern ha nomenat aquest dimarts César Velasco, nou director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

Nascut a Madrid l’any 1986, Velasco és doctor en medicina i cirurgia cum laude amb menció internacional per la Universitat de Barcelona (2016). Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid (2010). Especialista de medicina preventiva i salut pública per l’Hospital Clínic de Barcelona, Universitat de Barcelona (2011-2015). Màster universitari en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma de Barcelona (2014). Va realitzar un postgrau en Estadística en Ciències de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona (2015).

César Velasco també va realitzar cursos d'especialització a la Universitat Autònoma de Madrid, a la Harvard University Rockefeller Center - Real Colegio Complutense, la London School of Hygiene & Tropical Medicine, a IESE, i al Fall Institute de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, entre d'altres.
 
Àmbit professional
 
En l’àmbit professional, ha treballat com a sub-director mèdic a l'Hospital Clínic Universitari "Lozano Blesa" de Saragossa (2015-2016) i entre 2017-2018, com a director d'Innovació i Gestió Integral a l'Hospital Universitari Vall Hebron.
 
També ha col·laborat com a epidemiòleg i expert en l'Institut de Salut Global de Barcelona (2015) i ha participat en projectes del seu àmbit en organismes internacionals com l'Organització Mundial de la Salut i el Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties (Unió Europea).
 
És autor de publicacions i articles en àmbits sanitaris com la salut pública, la salut dels migrants, les vacunes i el VIH, entre d’altres temes. Ha participat de manera activa en associacions científiques com l'Associació Espanyola de Vacunologia i la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitària (SESPAS). És expert membre del panell assessor de l'OMS dins el grup de treball SAGE/OMS de vacunes i vacunació enfront l'Ebola.

1  

Imatges

Fotografia de César Velasco

Fotografia de César Velasco 1980

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia