• Així ho ha afirmat el titular d’Ensenyament durant la inauguració de les noves instal·lacions del centre, que encara té pendents la 4a i 5a fase d’aquesta remodelació
 
  • “Tenim compromís de Govern d’acabar les obres de remodelació, tenim pressupost per fer-ho i la voluntat política: a l’estiu es començaran les obres”, ha assegurat Josep Bargalló
 
HC VISITA VILANOVA
El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha anunciat el compromís d’acabar la remodelació l’Escola Pere Virgili de Vilallonga del Camp: “Manifestem el nostre compromís ferm d’acabar totes les fases i inaugurar definitivament aquesta infraestructura educativa”. Així ho ha afirmat el titular d’Ensenyament durant la inauguració de les noves instal·lacions del centre que ha visitat aquest matí i que encara té pendent la 4a i 5a fase d’aquesta remodelació. Prèviament el conseller ha visitat l’Ajuntament de la localitat, on ha mantingut una trobada amb l’alcalde, Carmel Gil, i els membres del consistori.
 
El titular d’Ensenyament ha assegurat que “tenim el compromís de Govern d’acabar les obres de remodelació, tenim pressupost per fer-ho i la voluntat política: a l’estiu es començaran les obres, tot i que si l’escola demana començar-les abans, ho farem”. Bargalló ha explicat que “l’obra de la 4a i la 5a fase -que es faran d’una sola vegada- té un pressupost al voltant de 600.000 mil euros i és una ampliació per la construcció de més aulari i del menjador escolar que ara està en mòduls prefabricats, per completar el segon pis que està a mitges, per reformar l’aula de psicomotricitat que serà el menjador i per millorar les comunicacions entre els dos edificis”.
 
Josep Bargalló ha destacat que l’Escola Pere Virgili “és una escola amb un projecte educatiu d’excel·lència, reconegut per la Inspecció d’Educació i reconegut externament per elements pedagògics importants com la Fundació Baldiri i Reixach”. Ha afegit que “si l’escola no fos bona no tindria aquest nivell de peticions de matriculacions que té”. Han acompanyat al conseller durant aquesta visita el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Jean Marc Segarra.

2  

Imatges

HC 1 VILANOVA

HC 1 VILANOVA 121

HC 2 VILANOVA

HC 2 VILANOVA 94