Territori

Territori i Sostenibilitat millora la connexió de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú amb Barcelona

query_builder   16 novembre 2018 16:09

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat millora la connexió de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú amb Barcelona

  • A partir de dilluns s’amplia l’oferta de les tres línies de bus exprés que comuniquen el Garraf amb Barcelona
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir d’aquest dilluns, 19 de novembre les comunicacions amb transport públic del corredor del Garraf. Per donar resposta a l’increment de la demanda es reforçaran les tres línies de bus exprés: e14 Sant Pere de Ribes – Barcelona, e15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona (per Ronda Universitat) i e15.2. Vilanova i la Geltrú – Barcelona (per Diagonal). En concret:
 
·         De dilluns a divendres feiners excepte agost, es doblen les expedicions amb sortida des de Sant Pere de Ribes i des de Vilanova i la Geltrú de les 6.30 h, 6.45 h i 7.00 h. Una expedició finalitzarà el seu recorregut a Pl. Espanya i la seva desdoblada continuarà fins a Ronda Universitat, però sense realitzar les parades de la Gran Via de Barcelona. D’aquesta manera s’aconsegueix optimitzar els recursos alhora que s’incrementa la velocitat comercial de les expedicions.
 
·         De dilluns a divendres feiners excepte agost, es crea una nova expedició a les 6.55 h des de Vilanova i la Geltrú a Barcelona (Diagonal). D’aquesta manera, aquesta línia passa a tenir de 8 a 9 expedicions en d’entrada a Barcelona.
 
Fins al mes d’octubre de l’any 2018 el servei exprés e14 ha transportat 365.122 viatgers, el que suposa un increment del 7,85% respecte el mateix període de l’any 2017. En el cas dels serveis exprés e15, també fins a l’octubre han dut 355.231 viatgers (17,57% d’increment). Aquestes comunicacions són ateses per l’empresa concessionària Mon·Bus (Cintoi, SL).
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 94

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia