Delegació a les Terres de l'Ebre

Joan Ll. Barberà, nou coordinador territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre

query_builder   19 novembre 2018 16:54

event_note Nota de premsa

Joan Ll. Barberà, nou coordinador territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre

  • Barberà afronta la responsabilitat al capdavant de la Coordinació Territorial de Joventut amb “responsabilitat, il·lusió i moltes ganes de treballar per i amb el jovent de les Terres de l’Ebre”
Joan Ll. Barberà, nou coordinador territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre
El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, i la directora general de Joventut, Norma Pujol, juntament amb la directora territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, han presentat avui el nou coordinador territorial de Joventut, Joan Ll. Barberà Carceller. 
Joan Ll. Barberà agafa el relleu de la directora general de Joventut amb “una gran responsabilitat, molta il·lusió i moltes ganes de treballar per i amb jovent de les Terres de l’Ebre, que són el present i han de ser el motor del futur del nostre territori”.
 
En la presentació, Norma Pujol ha desitjat “sort i encerts” a Barberà i ha destacat la rellevància de poder implementar arreu del territori les polítiques de joventut, teixint un model en què hi tingui cabuda tot el jovent, fins i tot el dels municipis més petits. En aquest sentit, ha destacat que entre les prioritats de la Direcció General de Joventut “tenim la de poder incidir en el jovent que viu en entorns rurals, ja que sovint tenen més dificultats a l’hora d’accedir al conjunt de polítiques del país”
 
Joan Ll. Barberà, d’Amposta, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (UB) i diplomat en Magisteri per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Màster en rendiment esportiu per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i, actualment, està finalitzant el Curs de Direcció de centres educatius del Departament d’Ensenyament.
 
Molt vinculat a Amposta i a les Terres de l’Ebre, des del 2008, exerceix com a professor i mestre, a més a més, des del 2010 és formador de l’Escola Catalana de l’Esport del Consell Català de l’Esport., Barberà també fou Esportista d’alt nivell i entrenador del Club Nàutic Amposta i del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre, així com assessor i promotor de múltiples activitats esportives.

2  

Imatges

El delegat del Govern, la directora general de Joventut, i la directora territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, en la presentació nou coordinador territorial Joventut de les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern, la directora general de Joventut, i la directora territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, en la presentació nou coordinador territorial Joventut de les Terres de l'Ebre 223

Norma Pujol, ara al capdavant de la Direcció General de Joventut, passa el relleu a Joan Ll. Barberà

Norma Pujol, ara al capdavant de la Direcció General de Joventut, passa el relleu a Joan Ll. Barberà 204

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia