Loteries de Catalunya

El "Triple 7" de la Loto Ràpid reparteix 21.000 euros

query_builder   21 novembre 2018 12:36

event_note Nota de premsa

El "Triple 7" de la Loto Ràpid reparteix 21.000 euros

  • El bitllet de la Loto Ràpid guanyador s’ha venut a la Llibreria Punt i Coma, de Castellar del Vallès
  • “Triple 7” és una de les sèries de loteria instantània de Loteria de Catalunya
Fotografia d'un bitllet de la loto ràpid
Un jugador està d’enhorabona. La sèrie de Loto Ràpid “Triple 7” ha repartit 21.000 euros, la xifra màxima que pot obtenir-se amb aquest joc de loteria instantània. La Llibreria Punt i Coma, de Castellar del Vallès, que és un punt de venda associat de Loteria de Catalunya, ha estat l’establiment que ha venut el bitllet guanyador.
 
 
“Triple 7” té un preu de 2 euros i mecànica de joc és molt senzilla: consisteix a rascar l’àrea presortejada i, si trobes el número 7 en qualsevol fila, guanyes el premi corresponent. Si trobes dos 7 en la mateixa fila, dobles el premi. Si trobes tres 7 en la mateixa fila, tripliques el premi.
 
A més del “Triple 7”, Loteria de Catalunya compta amb diverses sèries de loteria instantània, anomenades Loto Ràpid:  “Salari Extra”, “Blackjack” “Pluja de diners”, “Gol”, “Pòquer”, “Sort”, “Diana”, “Diamant”, “Fruita amb Premi”, “El Gat Afortunat”, “Creu i Ratlla”, Xip-Xap i “Dolça Sort” formen part del portafoli. La loteria instantània es caracteritza per la seva facilitat i per l’obtenció de resultats immediats. Les sèries de Loto Ràpid poden adquirir-se en qualsevol dels 2.100 punts de venda repartits pel territori, i també on-line, a través del web www.loteriadecatalunya.cat i de l’aplicació oficial de Loteria de Catalunya.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 118

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia