Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   23 març 2010 15:06

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

 
Suport a la candidatura de Tarragona com a Capital Europea de la Cultura 2016
 
El Govern ha acordat adherir-se i donar suport a la candidatura de la ciutat de Tarragona a Capital Europea de la Cultura 2016. Amb aquest acord el Govern vol recolzar, en el marc de les seves competències, la candidatura tarragonina a Capital Europea de la Cultura, que l’any 2016 correspon a l’Estat espanyol.
 
El 3 de desembre de 2004 l’Ajuntament de Tarragona va acordar per unanimitat promoure la candidatura i des del primer moment el Govern hi ha donat suport.
 
 
Concessió definitiva de ràdio municipal als ajuntaments de Tiana, Caldes de Montbui i Vilablareix
 
El Govern ha acordat atorgar la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència als ajuntaments Tiana (Maresme), Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i Vilablareix (Gironès).
 
Els tres municipis ja disposaven de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal. En el cas de l’Ajuntament de Tiana, des de 1996; en el de Caldes de Montbui, des 1994; i en el de Vilablareix, des de 2002. Després de l’aprovació dels projectes tècnics de les emissores i de la inspecció tècnica de les instal·lacions, el Govern ha procedit a l’atorgament definitiu de la concessió a la ràdio municipal.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia