President

Fotografia de grup

President Torra: "Hem de lluitar perquè la igualtat entre homes i dones al món de l'esport sigui una realitat"

query_builder   26 novembre 2018 17:47

event_note Nota de premsa

President Torra: "Hem de lluitar perquè la igualtat entre homes i dones al món de l'esport sigui una realitat"

  • El cap de l’Executiu, acompanyat de la consellera de la Presidència i del secretari general de l’Esport, ha rebut l’equip femení de fútbol del FC Barcelona
Fotografia de grup amb les jugadores i l'equip tècnic.
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reivindicat aquesta tarda l’esport femení i ha afirmat que “hem de lluitar perquè la igualtat entre homes i dones al món  de l’esport sigui una realitat”. El cap de l’Executiu, acompanyat de la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, i del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha ofert aquesta tarda, al Palau de la Generalitat, una recepció a l'equip de futbol femení del FC Barcelona, guanyador de la Copa de la Reina i de la Copa Catalunya.
 
Durant la recepció, Quim Torra ha felicitat les jugadores i el cos tècnic de l’equip, als quals ha dit que “representeu els valors d’un equip que està íntimament lligat amb l’esperit de catalanitat i quan aneu pel món sou ambaixadores d’aquest país”. “I us ho agraeixo perquè representeu uns valors d’esportivitat, de companyonia, de fraternitat, que val la pena posar molt de relleu”, ha afegit.
 
Per la seva part, la consellera Artadi ha posat en relleu davant les jugadores que “els canvis culturals també venen gràcies a situacions com la vostra: casos puntuals de grans èxits fan trencar barreres, trencar estereotips i dinamitzar la societat perquè sigui més igualitària”.
 
A l'acte també han assistit el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; la vicesecretària de la Junta directiva del FC Barcelona i responsable del Futbol Femení, Maria Teixidor, i el mànager esportiu del Futbol Femení, Markel Zubizarreta.

1  

Imatges

Fotografia de grup

Fotografia de grup 2131

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia