Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'empresa irlandesa Client Solutions duplica l'espai de les seves oficines a Sant Cugat i anuncia la creació de 15 nous llocs de treball

query_builder   16 desembre 2018 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa irlandesa Client Solutions duplica l'espai de les seves oficines a Sant Cugat i anuncia la creació de 15 nous llocs de treball

  • Segons l’empresa, “aquesta zona de Barcelona és el lloc ideal per oferir serveis tecnològics d'alta qualitat per les seves modernes infraestructures i telecomunicacions, però sobretot perquè l'entorn és perfecte per atreure i retenir persones amb talent que puguin participar en els plans de creixement de l'empresa"
 
  • Per aquest projecte d’expansió, Client Solutions compta amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-
 
L’empresa irlandesa Client Solutions duplica l’espai de les seves oficines a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), fet que suposarà la creació d’una quinzena de nous llocs de treball fins al 2019. La companyia, amb seu a Irlanda, ofereix serveis de consultoria informàtica a empreses dels sectors de la salut, les ciències de la vida, l’enginyeria, la construcció, la manufactura i la distribució, principalment.
 
L’empresa va obrir les oficines a Catalunya l’any 2012 i actualment compta amb 9 treballadors. Per aquest projecte d’expansió, l’empresa compta amb el suport de la Generalitat a través d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-.
 
Segons Thibault Dartevelle, SAP Division Manager de Client Solutions, “aquesta zona de Barcelona és el lloc ideal per oferir serveis tecnològics d'alta qualitat per les seves modernes infraestructura i telecomunicacions, però sobretot perquè l'entorn és perfecte per atreure i retenir persones amb talent que puguin participar en els plans de creixement de l'empresa”.
 
Fundada l’any 1994, Client Solutions compta actualment amb 200 consultors a escala internacional i oficines a Dublín, Cork, Breslau i Sant Cugat. En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia