Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'empresa irlandesa Client Solutions duplica l'espai de les seves oficines a Sant Cugat i anuncia la creació de 15 nous llocs de treball

query_builder   16 desembre 2018 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa irlandesa Client Solutions duplica l'espai de les seves oficines a Sant Cugat i anuncia la creació de 15 nous llocs de treball

  • Segons l’empresa, “aquesta zona de Barcelona és el lloc ideal per oferir serveis tecnològics d'alta qualitat per les seves modernes infraestructures i telecomunicacions, però sobretot perquè l'entorn és perfecte per atreure i retenir persones amb talent que puguin participar en els plans de creixement de l'empresa"
 
  • Per aquest projecte d’expansió, Client Solutions compta amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-
 
L’empresa irlandesa Client Solutions duplica l’espai de les seves oficines a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), fet que suposarà la creació d’una quinzena de nous llocs de treball fins al 2019. La companyia, amb seu a Irlanda, ofereix serveis de consultoria informàtica a empreses dels sectors de la salut, les ciències de la vida, l’enginyeria, la construcció, la manufactura i la distribució, principalment.
 
L’empresa va obrir les oficines a Catalunya l’any 2012 i actualment compta amb 9 treballadors. Per aquest projecte d’expansió, l’empresa compta amb el suport de la Generalitat a través d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-.
 
Segons Thibault Dartevelle, SAP Division Manager de Client Solutions, “aquesta zona de Barcelona és el lloc ideal per oferir serveis tecnològics d'alta qualitat per les seves modernes infraestructura i telecomunicacions, però sobretot perquè l'entorn és perfecte per atreure i retenir persones amb talent que puguin participar en els plans de creixement de l'empresa”.
 
Fundada l’any 1994, Client Solutions compta actualment amb 200 consultors a escala internacional i oficines a Dublín, Cork, Breslau i Sant Cugat. En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia