Loteries de Catalunya

Bitllet de la Grossa

Falten cinc dies pel sorteig de la Grossa de Cap d'Any 2018

query_builder   27 desembre 2018 13:09

event_note Nota de premsa

Falten cinc dies pel sorteig de la Grossa de Cap d'Any 2018

  • Es podran adquirir bitllets fins a una hora abans del sorteig, per internet i a qualsevol establiment autoritzat
  • Els premis de fins a 1.000 euros es podran cobrar per transferència bancària en un màxim de 48 hores i els dels bitllets comprats per internet es rebran automàticament al compte 
  • Els bombos arriben a TV3 demà divendres, a les 10:00 hores
  • Cobertura informativa: TV3 oferirà possibilitat d’streaming i el senyal de l’emissió en directe als mitjans interessats
Imatge del bitllet de la Grossa
Queden cinc dies per a la celebració de la sisena edició del sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2018, que es retransmetrà en directe des dels platós de TV3 el dilluns 31 a les 12 hores, tindrà una durada de 60 minuts i es faran un total de 8 extraccions. El programa estarà conduit pels presentadors de la cadena, Llucià Ferrer i Anna Bertran, acompanyats de la cantant i actriu Aida Oset, que afegirà l’apunt musical a cada extracció.
 
Per facilitar les compres d’última hora, Loteria de Catalunya mantindrà oberta la venda on line fins a les 11 hores del mateix dia 31. També es podran adquirir a través del terminal que tenen instal·lat els 2.200 punts de venda que actualment comercialitzen els productes de Loteria de Catalunya (quioscos, llibreries, bars, estancs, etc).
 
Més facilitat per cobrar els premis
 
Aquest any, les persones que hagin obtingut un premi inferior als 1.000 euros podran demanar a qualsevol dels punts de venda autoritzats una transferència directa al compte bancari, que s’haurà de fer efectiva en un termini màxim de 48 hores. Aquest nou sistema també és vàlid pels sortejos d’altres productes de Loteria de Catalunya, com són la Lotto 6/49, el Trio, la Loto Express i la Super 10. 
 
Tots aquests establiments del canal comercial de Loteria de Catalunya, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, també podran pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros. Els premis a partir de 50 euros també es podran cobrar a qualsevol oficina de Caixabank.
 
Si el bitllet guanyador s’ha comprat per internet, el premi es rebrà automàticament al moneder del compte o, en el cas que l’import sigui superior a 600 euros, al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteria de Catalunya.
 
Els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al 31 de març del 2019, a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona.
 
Per cobrar els premis s’haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Cap d’Any. Igualment, tota la informació sobre el cobrament estarà disponible a loteriadecatalunya.cat.
 
Un primer premi de 200.000 euros i un quart i dos cinquens premis més
 
Les principals novetats d’aquest any són que el primer premi serà de 200.000 euros per bitllet de 10 euros i que s’han incorporat un quart i dos cinquens premis més, de manera que hi haurà 8 grans premis en total. Així, durant el sorteig es faran 8 extraccions: tres del cinquè premi, dues del quart i una del tercer, del segon i del primer. 
 
Però encara hi haurà més premis. Concretament, més de 680.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi, ja que també es premiaran les terminacions dels 8 números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 darreres xifres coincidents), així com els números anterior i posterior de cadascun d’ells. A més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb la darrera xifra del primer premi.
 
Estructura dels premis
 
Premi per euro jugat
Premi per bitllet de 10 euros
Primer premi
20.000€
200.000€
Segon premi
6.500€
65.000€
Tercer premi
3.000€
30.000€
Dos quarts premis
1.000€
10.000€
Tres cinquens premis
500€
5.000€
 
La web de Loteria de Catalunya donarà a conèixer els detalls dels vuit números guanyadors i també oferirà la possibilitat de consultar els bitllets premiats a través d’un cercador.
En la seva sisena edició, la Grossa de Cap d’Any 2018 ha posat a la venda 40 milions d’euros, 36 milions dels quals s’han distribuït en paper i 4 milions a través dels terminals dels punts de venda i internet. Com en l’edició anterior, enguany també es jugaran 80.000 números, a un preu de 10 euros el bitllet i hi haurà 50 bitllets per número, 5 dels quals es comercialitzen on line. Amb La Grossa de Cap d’Any hi ha un 25% més de possibilitats d’obtenir premi que amb el “Gordo” de Nadal.
 
Cobertura Informativa
El dia del sorteig, TV3 oferirà el senyal d’streaming per als mitjans que ho necessitin. Els interessats han de contactar amb comunicació de TV3 (comunicacio@ccma.cat o al 93.499.93.48).
 
 
Senyal d’emissió
 
El senyal de l’emissió en directe s’enviarà a Collserola per a totes les cadenes de televisió que hi estiguin interessades. Per saber la via corresponent, truqueu al Control de Tràfic de TV3 (93 499 93 56 / 57) el mateix 31 de desembre.
 
Codi embed
 
Us facilitem el codi per incrustar al vostre web el reproductor amb el senyal del vídeo en directe del sorteig:
 
Els bombos arriben a TV3 aquest divendres a les 10 hores
 
Encara que el sorteig sigui el dia 31, els bombos i les boles ja estaran a TV3 des d’aquest divendres, preparats per repartir la sort. Els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges de l’arribada i del trasllat al plató des d’on es farà el sorteig, ho podran fer demà, a les 10 hores, a l’entrada principal.
 
 
CONVOCATÒRIA MITJANS
 
Arribada dels bombos a TV3
 
Dia: Divendres, 28 de desembre del 2018
Hora: 10:00 hores
Lloc: TV3 (c. de la TV3, s/n, Sant Joan Despí)
 
Sorteig
 
Dia: Dilluns, 31 de desembre del 2018
Hora: 12.00
Lloc: TV3 (c. de la TV3, s/n, Sant Joan Despí)
 
Els mitjans que vulguin assistir a l’arribada dels bombos a TV3 o al sorteig cal que ho sol·licitin a comunicacio@ccma.cat o al telèfon 93 499 93 48
 
 
 

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 80

Dossier de premsa

Dossier de premsa
PDF | 247

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia