Direcció General de Comunicació

Barcelona Alumni

Artadi: "Retenir talent també vol dir estar connectats i compartir coneixement"

query_builder   28 desembre 2018 15:52

event_note Nota de premsa

Artadi: "Retenir talent també vol dir estar connectats i compartir coneixement"

Barcelona Alumni
La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha tancat la trobada “Barcelona Alumni Global Summit: Connecting the dots in Science & Technology between Barcelona and the world”, un acte destinat a la diàspora científica i tecnològica catalana que s’ha celebrat avui a la Pedrera.
 
Barcelona Alumni és una xarxa global de diplomàcia científica i tecnològica que aplega més de 200 investigadors formats a Barcelona que actualment exerceixen càrrecs de responsabilitat ens grans empreses tecnològiques, startups, centres de recerca i universitats a diferents països del món.
 
La consellera ha mostrat el compromís del Govern de “treballar plegats” per “maximitzar el talent” que hi ha darrere d’aquesta plataforma, una iniciativa que ha qualificat de “gran eina” no només “per connectar els investigadors que treballen a fora”, sinó també “per donar exemple a les noves generacions” que encara han de fer el pas cap a la recerca.
 
Artadi ha subratllat que retenir talent no vol dir necessàriament que els investigadors estiguin físicament a Catalunya: “Retenir talent també és estar connectat i poder formar part de les oportunitats de compartir experiències i coneixement”, ha destacat.
 
“La vostra aportació pot ser crucial malgrat els handicaps que tenim pel fet de ser un país petit”, ha afegit.
 
Barcelona Alumni és una iniciativa de SciTech DiploHub, una plataforma sense ànim de lucre liderada per un equip interdisciplinari internacional de científics, enginyers i professionals d’afers exteriors i de polítiques públiques nascuda amb l’objectiu de convertir Barcelona en la primera ciutat del món a implementar una estratègia de diplomàcia científica i tecnològica.
L’acte ha comptat també amb la participació del CEO d’SciTech DiploHub, Alexis Roig, i del president del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), Andreu Mas-Colell.

2  

Imatges

La fotografia de família

La fotografia de família 1469

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi.

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi. 3617

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia