Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   8 gener 2019 15:12

event_note Nota de premsa

Nomenaments


 
Amand Calderó i Montfort, secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a les Víctimes
 
És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona; diplomat en desenvolupament directiu a ESADE i màster en Direcció Pública al mateix centre.
 
Des de gener de 2016, ha estat director general de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia. Durant l’anterior legislatura va rebre l’encàrrec de tancar l’antiga presó Model de Barcelona. Compta amb una llarga trajectòria al Departament de Justícia, on també ha estat sub-director general d’Afers Penitenciaris de la Direcció General de Serveis Penitenciaris i de Rehabilitació (gener 1994-juliol 2000) i cap del Servei de Rehabilitació de la Direcció General de Serveis Penitenciaris i de Rehabilitació (agost 1990-gener 1994).
 
També ha desenvolupat el seu exercici professional com a secretari de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona (juliol 2000-gener 2016), com a cap de la Secció de Recursos del Servei Jurídic de la Secretaria General del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya (desembre 1989-agost 1990) i com a tècnic superior del Servei Jurídic de la Secretaria General del Departament de Benestar Social (gener 1989-novembre 1989). 
 
 
Maria Sardà Raventós, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària
 
És infermera, especialista en infermeria geriàtrica. Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Osona, també té un màster en Envelliment Actiu i Satisfactori per la Universitat de Vic.
En l’àmbit professional, ha treballat des de 1986 a la Clínica del Carme de Vilafranca del Penedès, convertida al 2002 en Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès, primer com a auxiliar d’infermeria i a partir de 1994 com a Infermera.
 
En l’àmbit de la recerca, al 2015 va obtenir el Premi a la Recerca Científica Mèdica a la Comarca de l’Alt Penedès, atorgat per la filial penedesenca del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). El novembre passat va ser finalista al II Congreso Internacional y IV Nacional de Enfermería y Salud.
 
En l’àmbit de la formació, ha col·laborat amb la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna-Universitat Ramon Llull i amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili com a tutora d’alumnes en pràctiques.
 
Va formar part de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), i recentment ha estat vinculada a la seva vocalia de Geriatria.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia