Institut Català de les Dones

CNDC

El Consell Nacional de les Dones de Catalunya dona suport a les mobilitzacions a Andalusia i a la resta de l'Estat en contra de la vulneració del drets de les dones

query_builder   14 gener 2019 13:27

event_note Nota de premsa

El Consell Nacional de les Dones de Catalunya dona suport a les mobilitzacions a Andalusia i a la resta de l'Estat en contra de la vulneració del drets de les dones

L’òrgan consultiu de l’Institut Català de les Dones ha fet pública la Declaració Els nostres drets no es negocien. Ni un pas enrere en igualtat” referent a la investidura de la Junta d’Andalusia
CNDC
El Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC), òrgan consultiu que integra 389 entitats interlocutores amb el Govern de la Generalitat en matèria de polítiques de dones, ha fet pública aquest matí la següent Declaració: “Els nostres drets no es negocien. Ni un pas enrere en igualtat” amb el següent contingut:
 
Les dones del CNDC oferim tot el nostre suport reblert de sororitat a les companyes andaluses que veuen colpejats els seus drets per un acord d’investidura.
 
Germanes andaluses, no esteu soles! Les entitats de dones i feministes que formem part del CNDC estem amb vosaltres. I per aquest motiu:

EL CNDC dona suport a totes les mobilitzacions a Andalusia i a la resta de l’Estat en contra de la vulneració del drets de les dones, el dret a la igualtat.
 
El CNDC dona suport a les concentracions i manifestacions de rebuig  a la investidura de la Junta d’Andalusia en què es posen en perill els nostres drets.
 
El CNDC anima a participar en les mobilitzacions que es realitzaran el proper 15 de gener arreu de Catalunya per demostrar el nostre suport a les companyes andaluses.

Denunciem i rebutgem la negociació dels nostres drets, que NO són una moneda de canvi. Negar la realitat de la violència masclista és una clara vulneració dels drets humans intolerable al 2019.

El CNDC manifesta, alhora, el rebuig a qualsevol retrocés dels drets LGTBI reconeguts, que fan avançar cap a la igualtat i contribueixen en l’eliminació de l’heteropatriarcat.

En qualsevol intent de generar polítiques racistes i xenòfobes ens tindran davant, al carrer i on calgui.
 
Si ens toquen a unes ens toquen a totes. Ni un pas enrere en igualtat!!
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia