Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Miniatura

El Màster de l'OIV, un cop més amb el sector vitivinícola català

query_builder   24 gener 2019 12:39

event_note Nota de premsa

El Màster de l'OIV, un cop més amb el sector vitivinícola català

FOTO WEB
 
Aquests dies té lloc la 31a edició, amb la qual ja són més de 500 els professionals del sector a Catalunya que hi han participat
 
 
El ‘Diploma Internacional de l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV)  en Gestió del Sector de la Vinya i el Vi’ (OIV MSc in Wine Management) ha tornat altra vegada a Catalunya, del 21 al 25 de gener, per a prendre contacte amb el sector vitivinícola català.
 
Aquest diploma internacional va dirigit exclusivament a futurs executius i càrrecs directius del sector vitivinícola. El programa es desenvolupa durant 16 mesos, amb 28 mòduls, cadascun d’ells dedicat a un tema específic i a una regió d’acollida que s’estudia i es visita.
 
I el contacte amb Catalunya ja és habitual des de 1986, any en què es va dur a terme la primera edició. Amb la d’enguany, la 31a Promoció, ja es pot dir que més de 500 professionals en gestió d'empreses vitivinícoles o relacionades amb aquest sector han viscut aquest contacte professional amb institucions i empreses de Catalunya.
 
Així, durant aquets dies, i amb la coordinació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, s'ha desenvolupat un seguit d'activitats i de visites a una bona representació de la geografia vitícola de Catalunya amb els membres de l’esmentada promoció del Màster de l’OIV.
 
Aquesta estada a Catalunya ha pretès mostrar què representa el seu sector del vi tant en importància socioeconòmica en la valorització i sostenibilitat del territori com en l'adaptació tant en innovació i qualitat dels seus productes, per a fer front als reptes d'un mercat cada vegada més competitiu i global.
 
Els Consells Reguladors de la Denominació d’Origen (DO) Cava, de la DO Penedès, de la DOQ Priorat, i empreses com Recaredo, Segura Viudas, Agustí Torelló i Sumarroca, com Miguel Torres, La Fou, Edetària, Mas d'En Gil, Clos Figueras i Clos Mogador, han rebut l’OIV MSc, el qual consideren que és una porta oberta a futurs professionals que poden tenir responsabilitats futures en el mercat dels productes vitivinícoles.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Imatges

Foto de grup

Foto de grup 4186

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia