Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   29 gener 2019 15:01

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Joan Ramon Casals i Mata, director de l’Oficina del President
 
Nascut a Molins de Rei, l’any 1974.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Dret Financer i Tributari.
 
En l’àmbit privat, ha treballat en una entitat financera. Entre els anys 1997 i 1999, ha estat regidor de l'Ajuntament de Molins de Rei i portaveu del grup municipal de CiU. Entre l’any 2007 i el 2013, ha estat regidor de Promoció Econòmica i Fira, primer tinent d’alcalde, president de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidor de Cultura.
 
També ha ocupat el lloc de secretari de política municipal de CDC entre el 2006 i el 2016. Al Parlament, ha estat diputat de l’XI legislatura, vicepresident de la Comissió d’Empresa i Coneixement, president de la Comissió d’estudis d’Emprendoria i Autònoms, i ponent de Llei de Comerç. Des del 2013, ha estat alcalde de Molins de Rei.
 
 
Josep Rius i Alcaraz, director general d’Anàlisi i Prospectiva, del Departament de la Presidència
 
Nascut a Barcelona, l’any 1974.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster Acadèmic en dret de l’empresa per la Universitat Pompeu Fabra, postgrau en Direcció i Gestió d’Institucions, Empreses i Plataformes Culturals per la Universitat Pompeu Fabra, i màster en Gestió i Direcció Pública per ESADE. També ha cursat el Programa Vicens Vives, “Valors, compromís i lideratge” a ESADE.
Des del 2016 és director de l’Oficina del President de la Generalitat de Catalunya.
 
Anteriorment va ser cap del Gabinet de la Primera Tinència d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, cap del Servei de Coordinació Institucional de l’Institut d’Estudis Catalans  (IEC) i va treballar d’advocat a  COMSA i ACCIONA.
 
 

 
Pere Martínez i Ammetller, director general de Relacions amb Entitats i Col·lectius de Diferents Territoris i Cultures, del Departament de la Presidència
 
Nascut a Mollet del Vallès, l’any 1957.
 
Comptable  i administratiu de banca (1975-1990). Va ser director d’Administració Bagués-Masriera SA (1990-2011), coordinador del Grup Parlamentari de Convergència i Unió (2011-2015), coordinador del Grup Parlamentari de Junts pel Sí (2015-2017), responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori, adscrit a l’Oficina del President del President (2017)  i cap del Gabinet de Relacions Institucionals del Departament de la Presidència (2017).
 
Ha estat Director General d’Anàlisi i Prospectiva des de  l’octubre del 2017, fins a l’actualitat. Va ser regidor de l’Ajuntament de Mollet del Vallès entre l’any 1995 i el 1999.
 
És membre d’Òmnium Cultural des de 1980. Impulsor del Grup de Tradicions i Costums a Mollet del Vallès. Va ser president d’Òmnium Cultural al Vallès Oriental (2007-2014). També és membre i secretari del Casal Cultural de Mollet del Vallès, membre fundador de la Joventut Nacionalista de Catalunya i secretari d’Organització (1980-1982 i 1988-1990).
 
 
Gemma Domènech i Casadevall com a directora general de Memòria Democràtica, del Departament de Justícia
 
Nascuda a Girona, l’any 1970
 
És doctora en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Fins ara, ha treballat com a investigadora a l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) i és professora associada del departament d’Història i Història de l’Art de la Universitat de Girona, on ha impartit assignatures de Patrimoni Cultural i Museologia.
 
En els darrers quinze anys, Domènech ha orientat bona part de la seva tasca a la recerca i difusió de la memòria de l’exili, la repressió del franquisme i la salvaguarda del patrimoni artístic durant la Guerra Civil.
 
És membre de l’Associació de Catalanistes de l’Amèrica Llatina i del consell de redacció de la col·lecció “La maleta de l’exili”,  de l’editorial Pagès Editors. Entre els anys 2008 i 2015 va prendre part del Consell de les Arts i la Cultura de l’Ajuntament de Girona. Ha escrit desenes de publicacions, llibres i articles científics i de divulgació en revistes nacionals i internacionals.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia