• El conseller d’Educació ho ha dit aquest matí en el marc de la visita a ambdues escoles, que en el cas del Sagrat Cor ha dut a terme conjuntament amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani
Vic1
El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest matí a Vic l’Escola Salarich i, posteriorment, l’Escola Sagrat Cor de Jesús, en aquest cas conjuntament amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani. Bargalló ha destacat que els dos centres duen a terme una “tasca de millora educativa, d’inclusió amb l’entorn i de voluntat de tenir per damunt de tot un servei públic, fins i tot més enllà de l’educatiu, com és l’escola Salarich que he visitat primer i com és l’escola Sagrat Cor que he visitat després”. Durant la visita, ha acompanyat el conseller la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Dolors Collell.
Vic2
Bargalló ha manifestat que “en l’actual debat a Catalunya sobre l’estat de les actuacions educatives contra la segregació, el fet de reconèixer aquelles escoles que fan una feina d’inclusió amb voluntat de servei públic més enllà del simplement educatiu, és fonamental”. El titular d’Educació ha explicat que ambdues escoles tenen trets en comú tot i la diferència pel que fa a la seva titularitat, que “és aquesta voluntat de servei a l’entorn, aquesta assumpció de necessitats educatives especials clara i, a la vegada, aquesta aposta per la millora educativa tot i que parteixin de realitats i tradicions molt diferents”.
 
 
31 de gener de 2019

2  

Imatges

Escola Sagrat Cor Vic

Escola Sagrat Cor Vic 210

Escola Salarich Vic

Escola Salarich Vic 175