Servei Català de Trànsit

Imatge camió

Camions i furgonetes: objectiu de la nova campanya de vigilància de l'SCT

query_builder   4 febrer 2019 12:35

event_note Nota de premsa

Camions i furgonetes: objectiu de la nova campanya de vigilància de l'SCT

·        Des d’avui dilluns 4 de febrer fins diumenge 10 de febrer, Mossos d’Esquadra i Policies Locals controlaran camions i furgonetes
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) coordina aquesta setmana una campanya policial de controls de camions i de furgonetes amb les policies de trànsit de Catalunya.
 
  •   Quins són els factors de risc que es vigilen en aquesta campanya?
 
Són la velocitat, l’alcohol i drogues, les distraccions, els elements de seguretat passiva. També es tenen en compte d’altres aspectes com les característiques del vehicle (excés de pes, seguretat de la càrrega, possibles defectes tècnics), el temps de conducció i descans del conductor (tacògraf) i que la documentació del vehicle i conductor sigui la correcta.
 
  •   Sancions

2.948 infraccions es van detectar en els vehicles inspeccionats en la darrera campanya de controls a camions i furgonetes que es va dur a terme del 26 de febrer al 4 de març de l’any passat.
 
Aquesta és la tercera de les disset campanyes de control i vigilància previstes pel 2019. Prèviament, se n’ha fet una de control de seguretat passiva i una altra de control de distraccions.
 
 
*S'adjunta document en format PDF

1  

Imatges

Infografia Sinistralitat amb furgonetes implicades

Infografia Sinistralitat amb furgonetes implicades 127

1  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa controls camions i furgonetes

Nota de Premsa controls camions i furgonetes
PDF | 231