Cultura

FETÉN

20 companyies catalanes actuen a FETEN, la fira europea d'arts escèniques per a nens de Gijón

query_builder   12 febrer 2019 11:28

event_note Nota de premsa

20 companyies catalanes actuen a FETEN, la fira europea d'arts escèniques per a nens de Gijón

  • Catalunya i Astúries encapçalen la presència de l’Estat espanyol en la 28a edició de la fira, que tindrà lloc entre el 17 i 22 de febrer a la ciutat asturiana
  • Mostra Igualada presentarà a FETEN la programació de l’edició d'enguany
FETEN
El teatre familiar de Catalunya compta un any més amb presència a FETEN, la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas. Un total de 20 companyies catalanes participaran a la 28a edició de la fira, que tindrà lloc a la ciutat asturiana de Gijón entre el 17 i el 22 de febrer.
 
Els espectacles de les companyies i artistes catalans que participaran a la fira són: “Tri-Circus” (Anna Confetti); “Baila el Bosque” (Cal Teatre); “Hai, La Pescadora de sueños” (Cia. Giramagic); “Un Cuento de Estar por Casa” (Cia. Minimons); “Jojo” (Cia. Ytuquepintas); “Mi Padre es un Ogro” (Companyia de Comediants La Baldufa); “Bloop” (Companyia Pep Bou); “Pescadería Mecánica” (Ferroluar); “Adiós Peter Pan” (Festuc Teatre); “Juegos en Cuadro” (GAAC); “Espacio Monta Títeres” (Galiot Teatre); “Garabato de Juego, la Otra Vida de las Cosas” (Guixot de 8); “Ovvio” (Kolektiv Lapso Cirk); “Aphonia: Ópera Gestuale en Clave de Ha!” (L’Animé Visual Theatre); “Encuentracuentos” (Marcel Gros); “Pelo Loco” (Mimaia Teatro); “Xics de Xurrac” (Tombs Creatius); “Laika” (Xirriquiteula Teatre); “La Poubelle Plus Belle” (Zero en Conducta) i “Hippos” (Zum-Zum Teatre).
 
A més de les 20 catalanes, la programació es complementarà amb produccions de tot l’Estat espanyol, d’Alemanya, Bèlgica, EEUU, França, Itàlia, Israel, Mèxic, Noruega, Portugal i la República Txeca. Les 86 companyies programades oferiran més de 200 representacions dels seus espectacles.
 
La fira Feten és una trobada de referència, oportunitat i negoci anual pels professionals, programadors i creadors del sector.
 
Mostra Igualada presenta la programació
Els responsables de l’organització de la Mostra Igualada presentaran a Feten la programació i les activitats professionals que tenen previstes per la propera edició. El mercat estratègic del teatre infantil i juvenil de Catalunya que s’està obrint al mercat espanyol i internacional celebra enguany la seva 30a edició. L’acte tindrà lloc el dijous 21 de febrer a les 14 hores a l’hotel Begoña de Gijón.
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia