Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern aprova la modificació dels estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

query_builder   25 febrer 2019 19:43

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la modificació dels estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

El Govern ha aprovat avui modificar els estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Amb aquesta modificació, s’ajusta la representativitat dels membres del Consell d’Administració a la realitat actual i a l’activitat que l’entitat té encomanada.
En aquest sentit, d’una banda es regularitza la representació actual de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i de l’altra, se suprimeix la representació del president de Ferrocarrils de Muntanya de Grans Pendents, SA i s’incorporarà al Consell d’Administració de l’entitat una persona en representació del departament de l’Administració de la Generalitat competent en matèria d’esport, amb experiència acreditada en aquest àmbit.
Aquest canvi es deu a l’activitat que FGC té atribuïda com a entitat gestora d’estacions d’esquí i a la col·laboració que presta en els àmbits de la promoció de la pràctica de l'esquí i dels esports d'hivern, així com l'organització i el desenvolupament d'esdeveniments esportius de competició.
Així mateix, la modificació té com a objectiu dotar de més eficàcia, eficiència i agilitat el funcionament ordinari d’FGC, atès el volum de l’activitat contractual, que s’instrumentalitza a través de l’adequació del règim de contractació de l’entitat a la llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia