Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern obre una consulta pública prèvia a l'elaboració del decret del Consell Català de Cogestió Marítima

query_builder   25 febrer 2019 20:29

event_note Nota de premsa

El Govern obre una consulta pública prèvia a l'elaboració del decret del Consell Català de Cogestió Marítima

El Govern durà a terme una consulta pública prèvia a l’elaboració del projecte de decret que ha desenvolupar el Consell Català de Cogestió Marítima. La consulta pretén conèixer l’opinió dels ciutadans i especialment dels agents implicats en els diferents sectors econòmics vinculats a l’Economia Blava, sobre necessitat d’establir mecanismes àgils de consulta i presa de decisions que garanteixin una gestió adaptativa de les polítiques marítimes.
 
La consulta, que tindrà la durada d’un mes a partir de la seva publicació, dimarts 26 de febrer, al web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, és oberta a tothom i especialment es busca la participació de la comunitat relacionada amb el mar i les activitats marítimes.
 
El Consell Català de Cogestió Marítima es va crear el 2017 amb l’objectiu en primer lloc de dur a terme la governança de l’Estratègia Marítima de Catalunya seguint un esquema de cogestió,  mitjançant un procés obert i continu de revisió i reajustament adaptatiu dels objectius i de les línies estratègiques d’actuació.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia