Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern aprova el currículum del títol de tècnic esportiu en Atletisme

query_builder   25 febrer 2019 20:41

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el currículum del títol de tècnic esportiu en Atletisme

  • L’objectiu és establir el currículum del cicle inicial i del cicle final del grau mitjà en Atletisme que condueixen a l’obtenció del títol de tècnic esportiu en Atletisme
El Govern ha aprovat el currículum del títol de tècnic esportiu en Atletisme, que  s’ha confeccionat a partir de les necessitats de qualificació professional detectades en el sector a Catalunya. L’objectiu és establir el currículum del cicle inicial i del cicle final del grau mitjà en Atletisme que condueix a l’obtenció del títol de tècnic esportiu en Atletisme.
 
Així doncs, aquest títol d’ensenyaments esportius de grau mitjà en Atletisme té una durada de 1.005 hores, que s’organitza en el cicle inicial del grau mitjà (430 hores) i en el cicle final del grau mitjà (575 hores). Per accedir al cicle inicial del grau mitjà cal tenir el títol de graduat en educació secundària o equivalent a efectes acadèmics i superar una prova d’accés de caràcter específic. Per accedir al cicle final del grau mitjà en Atletisme cal acreditar haver superat el cicle inicial del grau mitjà en aquest esport.
 
Els titulats del cicle inicial i del cicle final podran desenvolupar la seva activitat professional tant en l'àmbit públic, ja sigui a l'Administració general de l'Estat, les administracions autonòmiques o locals, com en entitats de caràcter privat, ja siguin grans, mitjanes o petites empreses, patronats esportius, entitats esportives municipals, federacions, centres de tecnificació, clubs esportius i socials, centres educatius, empreses de serveis esportius o  campus d'atletisme que ofereixin activitats esportives i recreatives.
 
Cicle inicial del grau mitjà
 
Pel que fa a la competència general del cicle inicial del grau mitjà en Atletisme, consisteix a dinamitzar, instruir i concretar la iniciació esportiva a l’atletisme; organitzar, acompanyar i tutelar els atletes durant la seva participació en activitats, competicions i esdeveniments propis d’aquest nivell. Tot això d’acord amb les directrius que s’estableixen en la programació de referència, amb les condicions de seguretat i amb el nivell òptim de qualitat que permet la satisfacció dels atletes en l’activitat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia