Direcció General de Comunicació

Recepció entitats catalanes del Mobile

El Govern ressalta la importància de les empreses del sector TIC a l'economia catalana

Un centenar d'empreses catalanes assisteixen a la recepció que la Generalitat els ha ofert amb motiu del Mobile World Congress

query_builder   26 febrer 2019 21:22

event_note Nota de premsa

El Govern ressalta la importància de les empreses del sector TIC a l'economia catalana

Un centenar d'empreses catalanes assisteixen a la recepció que la Generalitat els ha ofert amb motiu del Mobile World Congress

Govern
La Generalitat ha ofert aquest vespre, per segon any, una recepció al centenar d’empreses catalanes del sector TIC que participen al Mobile World Congress. L’acte, que ha tingut lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, ha comptat amb la presència de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi; el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.
 
Actualment, hi ha a Catalunya més de 15.700 empreses dedicades al sector TIC que donen feina a més de 106.000 treballadors. Tenint en compte que el sector TIC és un dels més dinàmics de l’economia catalana, en les seves paraules de benvinguda als assistents, la consellera Artadi ha subratllat la importància d’aquestes empreses, sobretot, aquesta setmana amb motiu del congrés de telefonia mòbil mundial. La consellera de Presidència ha emfatitzat que aquests dies “sou els grans protagonistes perquè sou vosaltres els que genereu la riquesa, els llocs de treball i els que trobeu solucions perquè tots tinguem una vida millor”.
 
Govern
Per la seva banda, el conseller Puigneró ha destacat que el fet que “Catalunya és avui la Silicon Valley europea de les tecnologies del mòbil i de les smartcities no és per què sí. És fruït d’anys de treball. Visió i estratègia compartida entre el creixent i potent sector TIC i el Govern per fer de Catalunya un hub digital de referència mundial”.
Govern
En el seu torn, la consellera Chacón, ha ressaltat que “el Mobile World Congress i el 4YFN són un aparador obert al món de la innovació en estat pur i també una mostra de l’activitat del Govern de la Generalitat pel foment de la nova economia productiva i l’evolució social. Estem decidits a accelerar l’economia de la innovació i l’emprenedoria a Catalunya”. En aquest sentit, Chacón ha recordat la iniciativa Catalonia Exponential, per captar inversions, noves tendències i facilitar les oportunitats d’entrada als ecosistemes d'innovació disruptiva d’arreu del món startups, pimes i grans empreses de Catalunya; i ha mencionat la futura Llei d’Empreses Emergents, tecnologia i disrupció. La consellera d’Empresa ha destacat que “les transformacions disruptives derivades de l’evolució exponencial de les noves tecnologies exigeixen la generació contínua de nou coneixement. I és precisament amb aquesta vocació que tirem endavant el Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement.”
 

2  

Imatges

Consellera Artadi a la recepció empreses Mobile

Consellera Artadi a la recepció empreses Mobile 131

Conseller Puigneró a la recepció a les empreses del mobile

Conseller Puigneró a la recepció a les empreses del mobile

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia