Empresa i Treball

La consellera Àngels Chacón, en la reunió amb directius de la companyia ENRI, en el marc del MWC.

INDÚSTRIA

La consellera Chacón anuncia al MWC que l'enginyeria de software suïssa ERNI crearà 100 nous llocs de treball a Barcelona

query_builder   27 febrer 2019 13:56

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

La consellera Chacón anuncia al MWC que l'enginyeria de software suïssa ERNI crearà 100 nous llocs de treball a Barcelona

La consellera Àngels Chacón en la reunió amb directius de la companyia ENRI en el marc del MWC
 
·         La companyia, que desenvolupa software per a empreses com Roche Diagnostics o Ficosa, consolida així la seu de Barcelona com la filial més gran del grup a escala internacional.
 
 
·         Els nous treballadors seran perfils qualificats –majoritàriament enginyers- i se sumaran als 220 professionals que actualment treballen a les instal·lacions d’ERNI a Barcelona i Sant Cugat.
 
·         L’empresa, que va obrir les oficines a Barcelona l’any 2011 amb l’assessorament d’ACCIÓ, s’ha reunit aquest dimecres amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en el marc del MWC que se celebra fins dijous a Barcelona.

L’empresa suïssa ERNI, especialitzada en l’enginyeria de software, crearà 100 nous llocs de treball a Catalunya en els propers dos anys i consolidarà la seu de Barcelona com la més gran del grup a escala internacional. Així ho ha donat a conèixer la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que s’ha reunit aquest dimecres amb directius de la companyia en el marc del MWC que se celebra aquesta setmana a Barcelona. Els nous 100 treballadors seran perfils qualificats, en la seva majoria enginyers, i se sumaran als 220 professionals actuals de l’empresa a Catalunya.
 
ERNI, que va establir-se a Catalunya l’any 2011 i que compta amb l’assessorament d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement-, està dedicada al desenvolupament de software. Està especialitzada en els àmbits de la indústria 4.0, el cotxe autònom i connectat i en dispositius de diagnòstic mèdic i treballa per a empreses multinacionals com Roche Diagnostics o Ficosa. Ara, en aquesta fase d’expansió a Catalunya, ERNI ja ha començat a treballar també en sectors com els dels videojocs o les assegurances.
 
Actualment compta amb tres instal·lacions a Catalunya (dues a Barcelona i una a Sant Cugat, sumant més de 2.000 m2 de superfície) i oficines a Madrid. Fundada l’any 1994 i amb seu central a Zurich (Suïssa), disposa actualment de 15 oficines arreu del món i més de 650 treballadors en 7 països.
 
Després de la reunió amb els directius de la companyia, que participen amb un estand al MWC ubicat al pavelló de Suïssa, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha assegurat que “projectes com el que anunciem avui es donen gràcies a l’existència d’un ecosistema que va més enllà del MWC i que es basa en l’economia del coneixement”. “Catalunya compta avui amb un ecosistema d’empreses innovadores i startups molt atractiu que facilita projectes cabdals com el d’ERNI”, ha subratllat.
 
De la seva banda, el director general d’ERNI a l’Estat espanyol i membre de la junta d’ERNI, Gerard Esparducer, ha explicat en referència al MWC que “és un exemple de com la societat ens demana una evolució ambiciosa, ètica i sostenible, on la l’aposta pel talent i l’esperit innovador esdevinguin els eixos clau per aconseguir la tant anomenada transformació digital”. El director general de la companyia ha afegit que “Barcelona té l’oportunitat de demostrar que és capaç de crear un ecosistema creixent i competitiu per donar servei i suport a les necessitats tecnològiques i de talent de companyies arreu del mon”.
 
De fet, ERNI presenta aquesta setmana al MWC els seus projectes d’innovació en l’àmbit de la Industria 4.0, com per exemple solucions per aplicar la tecnologia blockchain per optimitzar la logística, l’ús de RFID per la millora de la traçabilitat dels productes o en l’anomenat edge computing, és a dir, en afegir més intel·ligència als dispositius per gestionar informació de manera autònoma i prendre decisions sense necessitat de connectar-se al núvol.
 
--------------
 
Segueix-nos a les xarxes a través de:
 
A Twitter Empresa i Coneixement: @empresacat
 
 
 

1  

Imatges

La consellera Àngels Chacón en la reunió amb directius de la companyia ENRI, en el marc del MWC

La consellera Àngels Chacón en la reunió amb directius de la companyia ENRI, en el marc del MWC 78

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia