• El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha qualificat la Supercopa com “la màxima competició esportiva del nostre país”
 
  • La Supercopa Catalunya enfrontarà el Barça i el Girona el proper dimecres 6 de març, a les 18.45 hores, a l'Estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell
La secretària general del Departament de la Presidència, Meritxell Masó, i el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, han presidit  aquest migdia la presentació de la IV edició de la Supercopa de Catalunya que ha tingut lloc a la sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat. L’acte també ha comptat amb la participació del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; el president del Girona FC, Delfí Geli; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; i el president del CE Sabadell, Esteve Calzada.
 
Durant els parlaments de la recepció institucional, el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha qualificat la Supercopa catalana de futbol com “la màxima competició esportiva del nostre país”. Figueras ha volgut agrair a la Federació Catalana de Futbol l’organització d’aquesta competició perquè “ens ajuda a ensenyar als més petits que hi ha un itinerari a seguir” i també ha agraït al Barça i al Girona “la seva màxima implicació” en aquesta competició.
 
El secretari general de l’Esport  ha recordat que “el futbol és el primer esport de Catalunya, amb 180.000 llicències i més de 400 clubs de futbol” i ha afegit que el país “el té gairebé com a esport nacional”.  Per Figueras, “el futbol, tant masculí com femení, a casa nostra es treballa bé a tots els indrets del país, es treballa molt bé a la base però a més és capaç de tancar el cercle i de tenir a Catalunya els millors equips de futbol del món”.
Presentació
Per acabar, Figueras ha volgut animar “a tot el país que es faci seu aquest esdeveniment, tant els que poden ser físicament a l'estadi com els que ens poden seguir a través dels mitjans de comunicació”. “La festa del futbol català està en marxa, la festa del futbol català té bona salut, és segurament una de les millors imatges que com a país ens agrada transmetre no només a casa si no al món” ha reblat el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física.
 
El president del Girona FC, Delfí, Geli, ha assegurat que “és un honor per al Girona participar per primera vegada a la Supercopa de Catalunya” perquè “transmet valors com la perseverança, la il·lusió o l’ambició”. Per la seva part, el president del FC Barcelona, Josep M. Bartomeu, ha dit que “espera que la quarta edició de la Supercopa sigui una gran festa del futbol català i de l’esport” i ha felicitat la Federació Catalana de Futbol per la “gran tasca” que està fent en el futbol base. Per últim, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha destacat que amb el partit del proper dimecres es podrà “gaudir de la nova Creu Alta de Sabadell" i “viure una gran festa per tot el futbol català”.
 
En la finalització de l’acte i abans de la fotografia conjunta de tots els assistents al Pati dels Tarongers, el president de la Federació Catalana de Futbol ha entregat una rèplica de la Supercopa de Catalunya a la secretària general de Presidència, Meritxell Masó. La Supercopa Catalunya enfrontarà el Barça i el Girona el proper dimecres 6 de març, a les 18.45 hores, a l'Estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell.

3  

Imatges

Fotografia de la presentació de la Supercopa Catalunya al Pati dels Tarongers (Autor: Jordi Bedmar)

Fotografia de la presentació de la Supercopa Catalunya al Pati dels Tarongers (Autor: Jordi Bedmar) 1460

Fotografia de la presentació de la Supercopa Catalunya al Pati dels Tarongers amb tots els assistents (Autor: Jordi Bedmar)

Fotografia de la presentació de la Supercopa Catalunya al Pati dels Tarongers amb tots els assistents (Autor: Jordi Bedmar) 1490

Fotografia durant els parlaments a la sala Torres Garcia de la presentació de la Supercopa Catalunya (Autor: Jordi Bedmar)

Fotografia durant els parlaments a la sala Torres Garcia de la presentació de la Supercopa Catalunya (Autor: Jordi Bedmar) 231