Empresa i Treball

Rodatge del vídeo promocional de Catalunya protagonitzat per Gerard Piqué.

TURISME

Gerard Piqué se suma a l'Agència Catalana de Turisme en la projecció de Catalunya com a destinació turística

query_builder   4 març 2019 13:36

event_note Nota de premsa

TURISME

Gerard Piqué se suma a l'Agència Catalana de Turisme en la projecció de Catalunya com a destinació turística

Rodatge del vídeo promocional de Catalunya protagonitzat per Gerard Piqué.
Rodatge del vídeo promocional de Catalunya protagonitzat per Gerard Piqué.
  • L’acció forma part del projecte Advisors de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), en marxa des del 2015, que ja compta amb la col·laboració d’altres personatges de ressò internacional com Carles Puyol, Vanessa Lorenzo, Kilian Jornet, els germans Roca i Benedetta Tagliabue.

 

  • El protagonista ajuda a conèixer Catalunya des dels valors de l’esforç,  la diversitat i la superació per situar-se entre els millors des del treball i la innovació.

 

  • Aquesta col·laboració amb Gerard Piqué, referent mundials de l’àmbit esportiu, permetrà projectar la destinació a un públic molt ampli.
 
El Departament d’Empresa i Coneixement, a través l’Agència Catalana de Turisme (ACT), llança un nou vídeo per a la promoció turística de Catalunya protagonitzat per Gerard Piqué. L’objectiu d’aquesta nova acció, emmarcada dins del programa Advisors, és promocionar el territori català com a destinació turística a través d’un relat més emocional, centrat en les persones, el seu territori i les seves vivències.
 
La campanya que s’estrena avui, enfocada als principals mercats emissors, vol promocionar Catalunya a través de la marca internacional i el reconeixement de Gerard Piqué. La imatge del futbolista genera un interès present i creixent que permet explicar Catalunya com a destinació turística a partir de les vivències i paisatges de la vida del jugador, vinculades a la seva experiència professional.
 
En la peça, que s’ha realitzat en català, castellà, anglès i francès, s’hi poden veure imatges de llocs que tenen un lligam important per a Piqué, tant des de la visió personal i familiar com  de la vessant professional. Entre ells, trobem Sant Guim de Freixenet, a La Segarra, imatges de la Noguera Pallaresa, la Garrotxa i de Costa Barcelona, i finalment també de Barcelona ciutat.
 
Al llarg del vídeo, que es pot visualitzar en el següent enllaç https://youtu.be/DUoW736LEzw, el protagonista ens explica què són els reptes i què el mou per afrontar-los: esforç, treball  i voler ser el millor. A partir d’aquests valors es llença a una comparativa amb Catalunya, compaginat amb imatges dels llocs on li agrada anar per desconnectar, i guiat sempre a través dels valors que ens porten a aprendre i obrir-nos al món per seguir creixent i oferint el millor del nostre país. El punt i final el posa el mateix Gerard Piqué llançant un repte a l’espectador: ”Crec que tothom hauria de venir a Catalunya, com a mínim, un cop a la vida. Acceptes el repte?”
 
Com a prescriptors de Catalunya, tant Gerard Piqué farà difusió del contingut promocional a través dels seus perfils a les xarxes socials, acció que multiplica el radi d’abast de la campanya. Gerard Piqué és un dels esportistes mundialment més coneguts i amb major ressò a xarxes socials, fet pel qual compta amb una audiència de 16,8 milions de seguidors a Instagram, gairebé 19,5 milions de seguidors a Facebook, i 19 milions de seguidors a Twitter.
 
El programa Catalunya Advisors impulsa el turisme de qualitat
 
Catalunya Advisors és una iniciativa de l’ACT que recull les experiències i vivències de persones que coneixen o han visitat Catalunya. Amb una voluntat promocional, el programa impulsa el turisme de qualitat reforçant el posicionament de casa nostra com a destinació rica en experiències per fer-hi vacances i escapades de mans dels seus prescriptors.
 
Per tal de fer arribar aquest missatge tan lluny com sigui possible, el programa ha comptat amb la col·laboració de persones que són reconegudes tant a casa nostra com també a l’exterior. Alguns dels personatges que han donat a conèixer Catalunya com a destinació turística han estat: Kilian Jornet, els germans RocaBenedetta TagliabueCarles Puyol i Vanesa Lorenzo, i René Barbier, Maria del Mar Bonet, i Manel Esteller.
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes:
 
A Twitter de Turisme: https://twitter.com/turismecat
Al canal de Youtube de Turisme: https://www.youtube.com/turismecat
A Twitter d’Empresa i Coneixement:  https://twitter.com/empresacat

1  

Imatges

Rodatge del vídeo promocional de Catalunya protagonitzat per Gerard Piqué.

Rodatge del vídeo promocional de Catalunya protagonitzat per Gerard Piqué. 3585

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia