Justícia, Drets i Memòria

.

Una desena d'interns del Centre Penitenciari Ponent desfilen a la passarel·la del Fashion Day Ponent

query_builder   21 març 2019 18:35

event_note Nota de premsa

Una desena d'interns del Centre Penitenciari Ponent desfilen a la passarel·la del Fashion Day Ponent

Es tracta d’una desfilada de moda organitzada per treballadors del Centre, en col·laboració amb comerços, professionals i entitats de la ciutat de Lleida
.
.
Una desena d’interns del Centre Penitenciari Ponent desfilaran aquest divendres a la tarda per la passarel·la del Fashion Day Ponent, instal·lada al mòdul 7. Els models, sis homes i quatre dones, lluiran peces de roba cedides per una coneguda botiga lleidatana. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per un grup de treballadors del Centre penitenciari, que compta amb la col·laboració altruista de comerços, professionals i entitats de la capital del Segrià.
 
Els models seran pentinats per alumnes del cicle formatiu de Perruqueria de l’IES Torrevicens de Lleida i maquillats per un centre de bellesa de la ciutat. La passarel·la estarà instal·lada en un mòdul de vida ordinària per poder mostrar als assistents el dia a dia d’un centre penitenciari. Hi assistiran treballadors i interns del Centre, col·laboradors i autoritats. L’objectiu de l’activitat és contribuir a la integració de la presó com un element més de la ciutat, fent-la més permeable a la societat. 
 
La idea va sorgir d’un funcionari de vigilància que volia oferir als interns la possibilitat de participar en una activitat lúdica molt diferent de les que estan acostumats a fer. El comitè organitzador treballa des de principis d’any en l’esdeveniment.
 
Quatre models professionals de la ciutat han fet classes als deu interns sobre com desfilar per una passarel·la. Els interns que no desfilaran també han tingut l’oportunitat de participar en l’elaboració de la decoració i en la preparació de l’escenari i de l’attrezzo.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia