Direcció General de Comunicació

Altres Acords

Altres Acords de Govern

query_builder   20 abril 2010 15:26

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Més ajuts per a municipis afectats per les nevades
 
El Govern ha acordat incloure diversos municipis com a possibles beneficiaris de les mesures urgents per pal·liar els danys ocasionats per les nevades del 8 de març de 2010, aprovades el 23 de març passat.
 
Pel que fa a les subvencions als ens locals per a la realització de Plans d’ocupació per a la neteja de boscos i zones arbrades, així com també la recuperació de camins i lleres, i a les subvencions extraordinàries dirigides als titulars dels terrenys forestals per poder netejar els boscos afectats, s'ha inclòs com a possible beneficiari d'aquestes mesures el municipi de la Vall de Cardós.

D'altra banda, els ajuntaments de Vilademuls, la Vajol, Biure, Lladurs, Vallgorguina, Fogars de la Selva i Figueres rebran ajuts per al pagament de despeses extraordinàries generades per les nevades.
 
 
Conveni amb Fundació Innovación España per incentivar la innovació
 
El Govern ha acordat subscriure un conveni de col·laboració amb la Fundació Innovación España amb l’objectiu d’incentivar i fomentar la investigació, el desenvolupament i la innovació empresarial a Catalunya.
 
La Fundació Innovación España és una entitat sense ànim de lucre que té com a activitat principal l’impuls de la investigació, el desenvolupament i la innovació a Espanya, creant i donant suport a Centres d'Innovació i promovent Espanya i els seus territoris com a lloc idoni per a l'establiment d'empreses amb un alt contingut innovador, especialment multinacionals.
 
La Fundació promou un projecte per compartir amb les administracions i amb les empreses, multinacionals i espanyoles, la seva experiència en matèria d'investigació, desenvolupament i innovació, per la qual cosa està interessada a col·laborar de forma activa en la creació d'un marc que afavoreixi la permanència i l'incentiu de les inversions, d'alt valor afegit, en R+D+I a Catalunya.
 
 
El Govern aprova la creació de 16 noves places d’inspector de Mossos d’Esquadra
 
El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat aprovar l’oferta d’ocupació pública de 16 noves places de la categoria d’inspector. Amb aquestes noves places es continua reforçant l’estructura de comandament dels Mossos d’Esquadra i, en concret, l’escala executiva del cos, a la qual pertany la categoria d’inspector.
 
L’oferta es produeix en un moment decisiu en què ha finalitzat el desplegament de la Policia de la Generalitat a tot el territori català i en què recau en el cos la responsabilitat de vetllar i garantir la seguretat de tots els ciutadans, i reforça l’aposta del Govern per construir una policia dinàmica, preparada i professional. 
 
 
Concessió definitiva de ràdio municipal a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
 
El Govern ha acordat atorgar la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat).
 
El municipi ja disposava de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal des de 1992. Després de l’aprovació dels projectes tècnics de les emissores i de la inspecció tècnica de les instal·lacions, el Govern ha procedit a l’atorgament definitiu de la concessió a la ràdio municipal.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia