Cultura

Catalan Art Books

Més de 70 participants a l'estand de l'ICEC a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

query_builder   27 març 2019 11:32

event_note Nota de premsa

Més de 70 participants a l'estand de l'ICEC a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

  • És la fira més important del sector i tindrà lloc de l’1 al 4 d’abril
  • L’estand català s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial
Catalan Art Books
Un any més, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) organitza un estand institucional a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, en el qual participaran un total de 74 entitats catalanes entre editorials i associacions especialitzades en llibres infantils, il·lustradors i institucions del sector . L’estand, de 64 m2, estarà identificat amb la marca d’internacionalització de l’ICEC, Catalan Arts – Books, amb l’objectiu de donar una imatge conjunta del sector i oferir als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats amb les màximes facilitats.
Amb més de 50 anys de trajectòria, la fira de Bolonya, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’abril, és la trobada de referència del sector del llibre infantil. Participar-hi ofereix als editors catalans una  important projecció internacional,  així com una oportunitat única per comprar i vendre drets i també per descobrir nous talents.
 
La presència d’editorials, il·lustradors i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors i il·lustradors en aquest àmbit. Amb aquest objectiu, el Departament de Cultura assisteix regularment a les grans cites professionals del sector del llibre, com són la Fira del Llibre de Londres, la Fira del Llibre de Frankfurt, la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara a Mèxic i, per primera vegada, enguany, a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires, en què la ciutat de Barcelona és Ciutat Convidada.
 
Per oferir una difusió més àmplia del treball de les editorials catalanes, dels il·lustradors i d’altres agents del sector que seran a Bolonya, l’ICEC ha editat un tríptic Catalan Arts – Books que es distribuirà als professionals acreditats.
 
 
 
 
Més informació: icec.gencat.cat / www.catalanarts.cat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia