Empresa i Treball

50 empreses i dissenyadors catalans participen des d'avui i fins diumenge a la Milano Design Week

Catalunya exposa prop de 100 productes a la Milano Design Week, la trobada mundial més important del disseny

query_builder   9 abril 2019 10:30

event_note Nota de premsa

Catalunya exposa prop de 100 productes a la Milano Design Week, la trobada mundial més important del disseny

 'Inspired in Barcelona: Mediterranean Design'
'Inspired in Barcelona: Mediterranean Design'
 
·         50 empreses i dissenyadors catalans exposen a Milà els seus productes de mobiliari, il·luminació, tèxtil i decoració en una mostra de 550m2 organitzada pel Departament d’Empresa i Coneixement -a través d’ACCIÓ- l’Ajuntament de Barcelona i el BCD Barcelona Centre de Disseny en col·laboració amb Hàbitat Clúster Barcelona.
 
·         L’exposició, que porta per títol ‘Inspired in Barcelona: Mediterranean Design’, s’obre avui i s’allargarà fins diumenge en el marc de la programació del Salone del Mobile de Milà, que compta amb més de 370.000 visitants professionals de 190 països.
 
 
50 empreses i dissenyadors catalans participen des d’avui i fins diumenge a la Milano Design Week, l’esdeveniment més important del món de l’àmbit del disseny. En total, les empreses de disseny catalanes exposaran prop de 100 productes de mobiliari, il·luminació, tèxtil i objectes de decoració en el marc de la mostra ‘Inspired in Barcelona: Mediterranean Design’ organitzada conjuntament per ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement-, l’Ajuntament de Barcelona i el BCD Barcelona Centre de Disseny amb la col·laboració del Hàbitat Clúster Barcelona (HCB).
 
L’exposició està ubicada al Brera Design District, una de les principals zones de la ciutat on tenen lloc les activitats que se celebren a Milà en el marc de la 58a edició del Salone del Mobile, un esdeveniment on hi participaran més de 370.000 visitants professionals de 190 països. En concret, la mostra catalana forma part de la programació del Fuorisalone, el conjunt d’esdeveniments distribuïts per diferents zones de Milà els mateixos dies que té lloc el Salone del Mobile.
 
L’obertura de l’espai serà aquest vespre a les 20h en un acte que comptarà amb la participació del secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer; el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gomez; i la directora general de BCD, Isabel Roig. En concret, l’exposició està ubicada en un edifici de la Via Dante 14 de Milà. En l’acte, el secretari d’Empresa i Competitivitat estarà acompanyat de la directora general de Comerç i directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda ( CCAM), Muntsa Vilalta.
 
L’objectiu d’aquesta iniciativa és posicionar el sector del disseny de Catalunya i la marca Barcelona amb una exposició inspirada en els valors com la creativitat, el disseny, l’arquitectura i les tendències. La mostra gira així entorn al caràcter mediterrani del disseny fet a Barcelona amb quatre conceptes bàsics que defineixen la ciutat: càlida, diversa, oberta i emocional.
 
La mostra, que té dues sales d’exhibicions diferents, ha estat dissenyada i conceptualitzada per Emiliana Design Studio i el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya. Compta amb una escultura de terrissa a l’entrada elaborada per l’empresa Ceràmica Ferrés (La Bisbal d’Empordà) amb motiu de l’esdeveniment. L’exposició està inspirada en els materials naturals i els colors càlids amb tarimes on cada empresa exposarà els seus productes per donar-se a conèixer, establir contactes i fer negoci en el principal aparador del món del disseny.

Exponents del disseny a Catalunya i Barcelona

Les empreses i dissenyadors que participen a la mostra són Aparentment, Apparatu, Arlex Design, Arquetypo, Arthur Holm, Barcelona Rugs, Bassols, BD Barcelona, Bover, Calma, Cármenes, Carpyen, Ceràmica Ferrés, Cosentino, El Torrent Il·luminació, Escofet, Estiluz, Faro Barcelona, Font Group, Hobby Flower, Indoors, Industrias Cosmic, JG Open Systems, Joquer, Kettal, Kriskadecor, Lagranja Design, Lamp, Livingthings, Lobo Studio, Made Design Barcelona, Marset, Martin Azúa Numbered, Metalarte, MikMax Barcelona, Mobenia, Mobles 114, Murmull, Nanimarquina, Niru Barcelona, Nomon, Octaevo,  Resol Barcelona Dd, RS Barcelona, Santa & Cole, Teixidors, Toru, TUNDS, Vergés i Vibia.
 
Pots consultar més informació al web http://www.inspiredinbarcelona.com/.
 
Més imatges de l'exposició aquí
 
 
Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________
 

3  

Imatges

Imatge de l'exposició

Imatge de l'exposició 6690

Imatge 'Inspired in Barcelona: Mediterranean Design'

Imatge 'Inspired in Barcelona: Mediterranean Design' 8299

Benvinguda "Inspired in Barcelona: Mediterranean Design" a Milà

Benvinguda "Inspired in Barcelona: Mediterranean Design" a Milà 9623

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa amb logos

Nota de premsa amb logos
PDF | 218

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia