Educació

Fira Industry 4.0 Congress

Educació participa a l'Industry 4.0 Congress per impulsar la formació professional industrial

query_builder   10 abril 2019 13:22

event_note Nota de premsa

Educació participa a l'Industry 4.0 Congress per impulsar la formació professional industrial

  • El Departament compta amb un estand propi, on també dona a conèixer l’FP dual entre les empreses visitants
  • Es fa en el marc de l’Advanced Factories,  una trobada anual d’empreses que lideren el sector industrial
  • Demà es realitzarà el Talent Marketplace, adreçat als estudiants de cicles formatius, per conèixer les oportunitats professionals del món industrial
Fira Industry 4.0 Congress (1)
El Departament d’Educació participa enguany a l’exposició Industry 4.0 Congress, on compta amb un estand propi per impulsar la formació professional industrial i donar a conèixer l’FP dual entre les empreses visitants. Es fa en el marc de l’Advanced Factories, una trobada anual d’empreses que lideren el sector industrial pel que fa innovació en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, entre d’altres. El certamen té lloc al CCIB – Barcelona fins demà dia 11.
 
A banda de donar a  conèixer les propostes formatives a les empreses del sector, també podrà visitar la fira el professorat de les famílies professionals d'electricitat i electrònica, instal·lació i manteniment, fabricació mecànica i informàtica i comunicacions. L’objectiu és que els docents coneguin les darreres novetats del món industrial i també que puguin assistir a les diferents ponències dels experts mundials en aquest camp que tindran lloc en el marc de l’Industry 4.0 Congress.
Fira Industry 4.0 Congress (2)
En el Talent Marketplace, a partir de les 15:00 hores de dijous, es duran a terme diverses exposicions breus per part d’experts en recursos humans i també una taula rodona, amb l’objectiu d’acostar als estudiants dels cicles formatius relacionats amb el sector quins són els perfils, professions, necessitats i habilitats que es demanden a l’entorn laboral de la Indústria 4.0. Posteriorment, els alumnes podran entrevistar-se breument amb els ponents per rebre assessorament i lliurar el seu currículum vitae si ho desitgen. En relació a la taula rodona, s’hi presentaran experiències d’èxit en FP industrial.
 
10 d’abril de 2019

2  

Imatges

Fira Industry 4.0 Congress (1)

Fira Industry 4.0 Congress (1) 1184

Fira Industry 4.0 Congress (2)

Fira Industry 4.0 Congress (2) 1266

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia