Palau Robert

Aquest dimecres, dia 28, a les 12.00 h a la Casa Àsia

La revista Catalan International View analitza les relacions Catalunya-Xina

query_builder   26 abril 2010 11:23

event_note Nota de premsa

Aquest dimecres, dia 28, a les 12.00 h a la Casa Àsia

La revista Catalan International View analitza les relacions Catalunya-Xina

Dimecres vinent, 28 d'abril, es presentarà el número de la revista Catalan International View dedicat a les relacions entre Catalunya i Xina. L’edició d’aquest número de la revista coincideix amb el començament de l’Expo Universal de Xangai i amb la participació de Catalunya en aquell esdeveniment. L'acte tindrà lloc a la seu de la Casa Àsia de Barcelona (Av. Diagonal 373) a les 12 hores.
 
Participaran en l’acte Roser Clavell, viceconsellera d'Afers Exteriors i Cooperació de la Generalitat de Catalunya; Jordi Fortuny, director general de Difusió Corporativa; Jesús Sanz, director general de Casa Àsia; Víctor Terradellas president de la Fundació CATmón; Francesc de Dalmases, director de Catalan International View i Manel Ollé, professor titular en història i cultura de la Xina moderna i contemporània en el Departament d'Humanitats de la UPF.
 
Catalan International View és una revista trimestral d'àmbit internacional, en anglès, i es defineix com a mitjà de comunicació transversal i especialitzat en el terreny de les ciències socials (política, economia, art, cultura, recerca, etc.) S’adreça a un segment de població molt concret: els consumidors i generadors de pensament i doctrina, en aquests mateixos camps, d'arreu del món.
 
L’edició d’aquest número de la revista ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General de Difusió Corporativa de la Generalitat de Catalunya.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia