Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres Acords de Govern

query_builder   27 abril 2010 13:50

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern destina 10,1 milions d’euros per al servei d’assistència de monitors
  
El Govern ha aprovat avui una dotació de 10,1 milions d’euros per al servei d’assistència de monitors a alumnat amb dificultats motrius o hiperactius per al proper curs 2010-2011. Aquesta inversió permetrà contractar prop de 680 monitors.
 
En els tres darrers cursos, el Govern ha invertit un total de 30,9 milions d’euros en atendre les necessitats d’aquest tipus d’alumnat, a partir de l’assistència de monitoratge amb una mitjana de 30 hores setmanals.
 
L’assistència de monitors a alumnat amb dificultats motrius o hiperactius es fa amb dedicació per hores, de tal manera que els tres darrers cursos s’han destinat 63.147 hores setmanals a atendre aquest tipus d’alumnat.
 
 
Lladó rep ajuts per danys de les nevades
 
El Govern ha acordat incloure el municipi de Lladó com a beneficiari de les mesures urgents per pal·liar els danys ocasionats per les nevades del 8 de març de 2010, aprovades el 23 de març passat.
 
Concretament, aquest municipi rebrà ajuts per al pagament de despeses extraordinàries generades per les nevades.
 
 
Nova seu administrativa de la Delegació Territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran
 
El Govern ha acordat acceptar de l’Ajuntament de Tremp la cessió temporal, per una durada de 5 anys prorrogables i amb caràcter gratuït, del local conegut com a Biblioteca, situat a l’avinguda d’Espanya de Tremp, per tal d’ubicar-hi les noves dependències de la Delegació Territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran.
 
Es tracta d’un local en planta soterrània i planta baixa d’una superfície d’aproximadament 160 m2. A partir d’avui el Govern hi realitzarà obres d’adequació i de millora per poder iniciar el trasllat el més aviat possible.
 
 
 
 
Impuls al nou Casal Cívic de la Bisbal d’Empordà
 
El Govern ha acordat acceptar la cessió gratuïta d’una finca propietat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), per a la construcció i posada en funcionament d’un Casal Cívic. La cessió comporta el dret real de superfície a favor de la Generalitat per un termini de 50 anys a comptar des de la seva inscripció en el registre de la Propietat.
 
Es tracta d’un terreny de 1.812 m2, situat a la Urbanització Cassanyas de la Bisbal d’Empordà i integrat en una zona de fàcil accés i destinada a equipaments públics. Està previst que a finals d’aquest any s’aprovi el projecte de construcció del nou Casal i que a mitjans del 2011 comencin les obres d’execució d’aquest equipament. Un cop construït, el nou Casal Cívic formarà part de la Xarxa d’equipaments cívics de Catalunya, la Xecat.
 
 
El Govern aprova l’oferta de 681 places del cos auxiliar
 
El Govern ha aprovat l’oferta parcial d’ocupació pública de la Generalitat de 681 places per l’escala auxiliar administrativa del cos auxiliar. La publicació de les convocatòries corresponents a aquesta oferta s’efectuarà durant el mes de maig i la primera prova està prevista per al mes d’octubre. Aquesta nova oferta parcial d’ocupació pública respon al compromís del Govern de reduir la interinitat entre el personal de l’Administració.
 
A aquesta oferta cal afegir 68 llocs addicionals per a l’escala auxiliar administrativa del cos auxiliar d’administració de la Generalitat per a l’any 2010, el que suposa un total de 749 places ofertades. D’aquestes, 341 places formaran part del torn de  promoció interna, el 65% del total de l’oferta.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia